חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

טלפון שהגיע תקול
מחבר:שירין (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/12/2022
שעה:13:05:46

שלום רב
קניתי טלפון נייד מבסט מובייל באינטרנט הטלפון הגיע אחרי שבועים ב1/12 ופתחתי את הקופסא ומצאתי שהטלפון לא תקין הוא לא נדלק התקשרתי לחברת האחריות שהייתה רשומה בקבלה ולהפתעתי הם אומרים שהטלפון נגמרת האחריות היום ב1/12 והשעה כבר מאוחרת (הבאתי את הטלפון לבני בהפתעה לכן פתחנו אחרי השעה 6 והם כבר לא עבדו וגם לא שירות הלקוחות של בסט מובייל שעובדים עד 5) לא ידעתי מה לעשות הלכתי לחנות של בסט מובייל ושם המוכר אמר שהוא לא יכול לעזור. הם לא עובדים ביום שישי לכן חיכיתי ליום ראשון 4/12 ודיברתי עם בסט מובייל והם אמרו שיש אחריות סיפרתי להם שדיברתי עם האחריות והם אומרים שאין בסוף הם דיברו איתם ויצא שאין אחריות אמרתי להם שאני רוצה להחליף את המוצר כי לא עובד והנציג אמר לי בסדר הם יחליפו לך אך צריך אישור של המנהלת ושיחזרו אליי יותר מאוחר. התקשרתי ביום שני ואחרי שחיכיתי יותר משעה על הקוו ענתה לי מישהי שאמרה שהיא לא יודעת כלום והבחור שדיבר איתי לא נמצא ביקשתי שיחליפו לי המוצר אמרה לי שצריכה לדבר עם המנהלת ושיחזרו אליי ומיום שני ה5/12 ועד היום אני מנסה להשיג אותם בטלפון והם לא עונים או שאני מחכה שעה והם לא עונים או שהם טורקים את הטלפון בפנים . מה אני יכולה לעשות במקרה כזה? הם לא עונים לטלפון או למייל וחברת האחריות אומרת לי שהאחריות נגמרה ואם אני רוצה לתקן זה על חשבוני. זה טלפון חדש שנקנה באתר ושילמתי 705 שקל עליו והוא לא נדלק. עזרה בבקשה
11/12/2022 13:05 שירין טלפון שהגיע תקול
11/12/2022 13:11 משה    re:טלפון שהגיע תקול
14/12/2022 12:17 המועצה לצרכנות       re:re:טלפון שהגיע תקול