| מחבר: | DLC (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 01/12/2022 |
| שעה: | 09:29:49 |
|
שלום,
לפני מס חודשים רכשתי פח אלקטרוני מבית עסק הפועל אונליין בלבד בישראל ומחסניהם נמצאים במרכז (מתקשרים דרך הוואטסאפ). בעת הרכבת הפח, וכשהבנתי שהוא אינו פועל, התחוור לי שחסר חלק המשמש לפעולת שוטפת של המכסה האלקטרוני. יצרתי קשר עם בית העסק והם סיפקו לי את החלק החסר בתוך זמן קצר. באותה הזדמנות גם ביקשתי לקלב לידי את תעודת האחריות שלא נמסר לידי. בתגובה נאמר לי שהאחריות הינה למשך 6 חודשים בלבד ואינה כוללת דמי שינוע (המוצר עלה מעל 300 שח).
לאחר שקיבלתי את החלק החסר, המכסה האלקטרוני עדיין לא פעל, ושוב פניתי לבית העסק במטרה לקבל את תעודת האחריות ולהבין מה עליי לעשות בכדי שהפח יתוקן. בתגובה לבקשת תעודת האחריות נמסר לי חשבונית הרכישה (שכבר יש בידי) בתוספת עריכה בה מופיע שהאחריות אינה כוללת דמי שינוע. אם ברצוני לתקן את הפח, עלי להגיע למשרדיהם במרכז (איני מתגורר באזור זה כלל) או עליי לשלם כ30 שקלים לצורך מסירת הפח לתיקון.
בתגובה מסרתי להם, שעדיין לא קיבלתי לידי את תעודת האחריות, והפח שמלכתחילה הגיע עם חלק חסר ועדיין אינו עובד, ואין ברצוני להישאר ככ הרבה זמן עם מוצר בו איני יכול להשתמש כיאות (זמן המסירה, התיקון והתשלום על המסירה, ותיאום מסירה חזרה במידה והפח יתוקן).
מה אני יכול לעשות?
אציין, שאיני יודע כלל את הדגם והחברה המייצרת את הפח בכדי שאוכל למצוא מדריך לתיקון עצמי וזו גם הסיבה שביקשתי את תעודת האחריות.
האם יש לי עילה לתביעה? האם אוכל פשוט לבקשה מהם לשלוח מכסה פח מדש?
תודה!
דוד |
|
|