| מחבר: | סימה יהודה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 28/11/2022 |
| שעה: | 10:38:48 |
|
בעלי ואני רכשנו מיטה זוגית ללא מזרן מרשת עמינח , במעמד המכירה , לא הודגש לפניי כי המיטה עם ארגז המצעים וגובהו של המזרן יהיה מאוד מאוד גבוה , ולא מתאים לנו , כי אנחנו קטני קומה , כשהמיטה הגיעה והורכב עליה המזרן ( לא של עמינח אבל בגובה סטנדרטי של 30 סמ) נבהלנו לראות שכל הקומפלקס צמח לגובה של 74 סמ , אני ובעלי בגילאי 67 ו71 , קטני קומה , גובהי 1.50 מ ובעלי עוד כמה סמ מעליי. המיטה גבוהה לנו מאוד ונדרש שרפרף או סולם נמוך לעלות עליה , ומהווה סיכון בטיחותי לי ולבעלי , בעיקר בלילה או בכל שעה אחרת. .פניתי באותו היום למנהל החנות והסברתי לו את המצוקה, וביקשתי ממנו עזרתו להחלפת המיטה או להוריד את ארגז המצעים מה שפשוט דחף את המזרן מאוד למעלה, והוא התייחס אליי בזלזול ויוהרה ואמר לי באופן תקיף שעליי לספוג 50 אחוז מערך הקנייה וצריך להחליף מיטה (החלפת רגליים לא בא בחשבון כי זה מקצר רק ב3 סמ בלבד , ואנחנו צריכים הורדת גובה ב10-12 סמ) , המיטה עלתה 6,700 שקל , סכום לא מבוטל. כלומר עלי לספוג למעלה מ3,000 שקל כדי להחליף מיטה ואולי גם לשלם תוספת . לאחר דין ודברים הסכים להוריד ל30% מערך המיטה ספיגה , דהיינו לספוג 2,000 שקל , ובאם נקח בחשבון את הובלה וההרכבה , אז נגיע ל40-45% מערך המיטה. עליי לציין כי המיטה היא במידות סטנדרטיות של 1.60 מ רוחב, 2.00 אורך , ניתנת למכירה חוזרת . שאלותי הן :-
1) מאחר ואמוני בחברת עמינח שרותה ומוצריה התערער , האם ניתן לבטל עיסקה? מה הוא הסכום המינמלי שצריך לשלם במקרה זה ?
2) במקרה של החלפה , מה הוא הסכום המינמלי להשתתפות עצמית במקרה זה ?
מבקשת תשובה דחופה בבקשה, איני יודעת מה לעשות.......
תודה |
|
|