| ![]() |
| ביטול עסקה במסגרת 14 ימים | ||
| מחבר: | ג'ניה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 30/11/2022 | |
| שעה: | 23:25:23 | |
| שלום רב,
רכשתי מכשיר סלולרי ב21.11 בחנות אלקטרוניקה, מכשיר של יבואן רשמי. בעת ניסיון שימוש במצלמה של המכשיר, הופיעה מסך שחור עם הודעת אזהרה "מצלמה נכשלה" ויציאה מאפליקציה של מצלמה. כלומר, לא ניתן לצלם תמונות. חזרתי לחנות בו רכשתי את המכשיר, המוכר עשה איפוס להגדרות והמצלמה חזרה לעבוד למספר שעות בודדות והתקלה חזרה על עצמה. חזרתי שוב לחנות ונאמר לי לפנות ליבואן הרשמי. כשהגעתי לחנות של היבואן הרשמי, נאמר לי כי עליי למסור את המכשיר למעבדה שלהם לבדיקה של המכשיר ובמקביל לבדיקה שלהם הם יגישו בקשה (למי?) לתת לי מכשיר חדש. מדובר כאן על מכשיר חדש לחלוטין שהתגלה בו פגם במערכת של המצלמה ככל הנראה ביצור, האם לא מגיע לי לקבל מכשיר חדש ללא המתנה לכל הבירוקרטיה? אנחנו מדברים על 5 ימים מיום העסקה. עברו כבר 5 ימים והמכשיר לא חזר אליי, כל ניסיון שלי ליצור קשר עם החברה מסתיים בכך שהם מנתקים לי את השיחה בפנים. גם כשהגעתי פיזית לחנות, הטענה שלהם שהם לא חייבים לי מכשיר חדש כל עוד הם לא קיבלו אישור מגורמים מוסמכים. פנימי במייל ליבואן- לא קיבלתי תגובה. כיצד עליי להתנהל במצב הנל? לבטל עסקה? זה חוקי שהיבואן לא נותן לי מכשיר חדש? | ||
| 30/11/2022 23:25 | ג'ניה |
ביטול עסקה במסגרת 14 ימים |
| 8/12/2022 11:52 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה במסגרת 14 ימים |