| מחבר: | מל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 22/11/2022 |
| שעה: | 11:50:21 |
|
שלום,
פונה בשביל הבת שלי. היא קיבלה בחודש 7.22 סמס לזימון לשיחת זום(לא יודעת איך הגיע אלי) ונכנסה. בשיחת זום הציעו להיות סוכן תיירות עצמאי וכדי להירשם ולקבל פרטים צריך לשלם 1800 ש"ח ולתת פרטי אשראי וזה מה שעשתה(פרסה לתשלומים).בהמשך פנתה אליה טלפונית סוכנת ובהמשך בוואטסאפ כדי לתת לה הסבר לגבי שיטת שיווק. לאחר מכן זומנה לכנס של תמורת תשלום של 30 שח שבו נפגשה עם ראש צוות פעם ראשונה ואחרונה. לאחר הכנס היא הבינה שזה לא מתאים לה סיפרה על כך לסוכנת שהיתה אמורה ללוות אותה. הסוכנת שכנעה אותה להשאיר את הפעילות פסיבית (לא סיפרה על אופציה לביטול עסקה).חשוב לציין שבתי לא חתמה על שום הסכם ולא קיבלה אותו לידיה.לאחר כמה חודשים היא מגלה בנוסף לחיוב של 1800 שח יש חיובים נוספים בסך 540 שח כל חודש ע"י חברת be agent.אף אחד לא דיבר לגבי חיובים חודשיים.אתמול פניתי לראש צוות בבקשה לזיכוי כי לא מומש,והוא שטען ש"בעיה שלה שהיא לא פעילה", ביקשתי לראות הסכם הצטרפות שלה, לא קיבלתי והופנתי למשוך אותו דרך לוח בקרה באתר שלה(גם זה היא לא ידע).לאחר מאמצים למצוא את זה בגלל שזה היה כל כך מוסתר, הצלחנו. מצאנו תקנון של החברה כאשר לא צוין שם כלל לגבי 1800 שח הצטרפות ולא 540 חיוב חודשי...וכמובן אין חתימה שלה.אתמול נאמר לי שהיא יכולה לבטל דרך האתר אם לא רוצה להמשיך וגם זה מידע שלא נאמר לה בזמנו.שאלתי, האם הבת שלי נפלה לשיטת שיווק אגרסיבית? האם לעשות הכחשת עסקה? או להגיש לתביעות קטנות ? מה הסיכוי לזכות במשפט על הטעית צרכן ?והאם מכירים מקרים דומים ?
|
|
|