חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

טלפון שגוי בקריאת טכנאי - האם פיצוי לפי חוק טכנאים?
מחבר:עדי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/11/2022
שעה:11:24:46

שלום רב.
בזק בינלאומי תיאמו לי טכנאי של בזק פעמיים בגלל בעיות של ניתוקים.
בפעם הראשונה שהטכנאי הגיע הוא דפק בדלת ואמר לי שאני לא עונה לטלפונים. התברר שבקריאת שירות המספר שהופיע לו היה מספר שמעולם לא היה לי.
דיווחתי על כך לשלושה נציגי שירות כולל מנהל בבזק בינלאומי והם טענו שזה כנראה טעות של בזק.
אתמול היה אמור להגיע שוב טכנאי בין 8 ל10. בגלל שזה יום עמוס, לקראת 10 פניתי בצ'ט וואטסאפ לבטל את הטכנאי. אמרו שאי אפשר. לאחר דין ודברים הנציג אומר לי שהפניה נסגרה, וכי הטכנאי היה אצלי ולא הייתי בבית. טענתי שייתכן שהייתי במקלחת או בשירותים או במרפסת ותליתי כביסה. ובכל מקרה - מדוע לא מודיעים שהיה טכנאי והפניה נסגרה? הרי יכלתי להמשיך לחכות.
לאחר בדיקה הנציג הודה בעצמו (והכל כתוב בוואטסאפ) שיש עוד שני מספרים שמופיעים שם שאינם שייכים לי אלא לטכנאי בזק בינלאומי שהיו אצלי ויצרו קשר עם המוקד במועד הביקור וכנראה המערכת הכניסה את המספרים שלהם כמספרים משניים.
תהיתי לגבי הטעות הזאת ולא קיבלתי תשובה. כמו כן שאלתי - נגיד שהיתה טעות, מדוע בקריאת שירות מכניסים מספר משני ולא מספר ראשי? גם על זה לא קיבלתי תשובה מספקת.
שאלתי היא - האם התקלה שתיארתי (המתועדת בצ'ט עם הנציג) היא עילה לפיצוי או אפילו תביעה? האם יעלה על הדעת שכזאת רשלנות היא בסדר מבחינת המחוקק?
שאלה נוספת - האם מגיע לי פיצוי לפי חוק הטכנאים? הרי אם לא הייתי יוצר קשר - הם לא היו מודיעים לי כלום ויכלתי להמשיך לחכות עד בוש. אפילו שלטענתם הטכנאי הגיע.
19/11/2022 11:24 עדי טלפון שגוי בקריאת טכנאי - האם פיצוי לפי חוק טכנאים?
23/11/2022 09:31 המועצה לצרכנות    re:טלפון שגוי בקריאת טכנאי - האם פיצוי לפי חוק טכנאים?