| ![]() |
| החזר כספי בשימוש בכרטיס נטען | ||
| מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 04/11/2022 | |
| שעה: | 08:29:06 | |
| שלום
שילמתי לאתר ShoesOnline חלק באמצעות PAYPAL ואת רוב התשלום בכרטיס שמטעינים של מפעל הפיס כדאי לקבל הנחה נוספת(אלה היו 4 מכנסיים) השובר כמובן שהוטען דרך כרטיס האשראי שלי. לאחר כחודש נאמר לי ע"י האתר שממנו נרכשו המוצרים כי לא אוכל לקבל את המוצרים, ביקשתי זיכוי כספי. נאמר לי כי קודם כל יבוצע זיכוי כספי לחשבון ה PAYPAL ורק לאחר מכן לכרטיס הנטען ושגם זה ייקח 14 ימי עסקים. 1. האם זה תקין שקודם מזכים ל PAYPAL ורק לאחר מכן לכרטיס הנטען? זה לא אמור להיות בו זמנית. 2. זה חוקי לזכות עד 14 ימי עסקים רק לאחר הזיכוי ל PAYPAL? לאחר שיחה מול מוקד שירות הלקוחות של מפעל הפיס נאמר לי כי לאחר שהאתר יזכה את הכרטיס הנטען לא אוכל לזכות מהכרטיס של מפעל הפיס לכרטיס האשראי שלי. הוסבר לנציג כי אם לא הייתי יודע שלא יגיעו המוצרים מעולם אך מעולם לא הייתי מטעין את הכרטיס והכסף "הולך לפח" הוא סירב ואמר כי מכיוון שעברו יותר מ 14 ימים מהיום שהטענתי אני לא יוכל לקבל זיכוי כספי ואני יכול להשתמש במה שהטענתי לרכישת מוצרים אחרים בכרטיס. 3. האם זה חוקי מה שנאמר ע"י הפיס? הרי לא הייתי מטעין את כרטיס הפיס אם הייתי יודע שלא אקבל את המוצרים | ||
| 4/11/2022 08:29 | משה |
החזר כספי בשימוש בכרטיס נטען |
| 10/11/2022 07:40 | המועצה לצרכנות |
re:החזר כספי בשימוש בכרטיס נטען |