חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

פרסום בתוך אתר אינטרנט שמציע הטבה בהרשמה ורק לאחר ההרשמה מציג שתקופת ההטבה נגמרה
מחבר:פלונוני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/11/2022
שעה:08:09:31

שלום נכנסתי לאתר ישראלי שמצאתי בגוגל לבצע רכישה של רמקול נייד ברגע שנכנסים לאתר ישר קופץ פרסום שאומר ״משלוח חינם בכל קניה לנרשמים למועדון החברים שלנו בלבד״ ומתחת לכיתוב טופס הרשמה שדורש שם פרטי שם משפחה מספר פלאפון וכתובת דוא״ל לאחר מילוי הטופס הכפתור לאישור ההרשמה זה לחיצה על כפתור שאומר ״אני רוצה משלוח חינם״
לאחר ההרשמה מקבלים מייל עם קוד קופון פג תוקף ורק באימייל רשום תוקף הקופון
את עצם העובדה שהקופון פג תוקף גיליתי רק אחרי שהתחלתי את תהליך הרכישה כשהמקום לשים את קוד הקופון נמצא רק אחרי שכבר רשמתי את כל הפרטים שלי כולל מספר תעודת זהות כתובת מגורים מספר פלאפון וכמובן את שמי כששמתי את הקוד קופון רק אז קפץ לי התראה שקוד הקופון לא בתוקף אז חזרתי למייל וראיתי שהוא לא בתוקף
אם היו מציינים שההטבה לא בתוקף יותר לא הייתי נרשם בנוסף לכך שגם אם מציינים מההתחלה שלא בתוקף אז אין סיבה שהפרסום יקפוץ בכניסה לאתר ואי אפשר להימנע ממנו כך שהמטרה ככל הנראה ליצור במרמה מסד נתונים של לקוחות פוטנציאליים ולשלוח להם פרסומים
רק כדי להיות ברור איך שנכנסים לאתר הפרסום קופץ ומבלי לסגור אותו או להירשם אי אפשר להמשיך בגלישה באתר
בסופו של דבר ביצעתי את הרכישה למרות הכל מכיוון וכבר מילאתי את כל הפרטים שלי בהרשמה לחברות במועדון ולאחר מכן שוב פעם בתהליך הרכישה וכבר הייתי מותש מכל התהליך שכבר העדפתי לסיים את הרכישה על למלא את הפרטים שלי שוב פעם באתר אחר האם אני יכול לדרוש את ההטבה?
2/11/2022 08:09 פלונוני פרסום בתוך אתר אינטרנט שמציע הטבה בהרשמה ורק לאחר ההרשמה מציג שתקופת ההטבה נגמרה
2/11/2022 09:50 פלונוני    re:פרסום בתוך אתר אינטרנט שמציע הטבה בהרשמה ורק לאחר ההרשמה מציג שתקופת ההטבה נגמרה
7/11/2022 12:19 המועצה לצרכנות       re:re:פרסום בתוך אתר אינטרנט שמציע הטבה בהרשמה ורק לאחר ההרשמה מציג שתקופת ההטבה נגמרה