| ![]() |
| ביטול עיסקה (הזמנה מאתר) | ||
| מחבר: | לין (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 31/10/2022 | |
| שעה: | 12:57:59 | |
| רכשתי זוג נעליים מחנות שנמצאת בבאר שבע דרך האתר שלהם, ( אני מחולון)
באתר התקנון מופיע במקרה של החזרה ביטול- תוך14 ימי עסקים מיום קבלת המוצר ניתן לבטל ושסכום הרכישה הינו 399 שח. הזמנתי המידה הייתה גדולה ואין מידה קטנה יותר אז נאלצתי לבקש ביטול עיסקה. בעל החנות ישר אמר שאין ביכולתי מהסיבה שעבר לי 14 יום מהיום של המשלוח ולכן אי אפשר נכנסתי לאתר והתקשרתי שוב והקראתי לו תתקנון שלו ואז הוא חזר בו ואמר אה אוקי אפילו לא ידעתי שזה 14 ימים מעום קבלת המוצר ולא מיום הזמנתו. לאחר כן אמר אה אז אי אפשר לבטל בגלל שהסכום הינו 375₪ ולא 399 כמו שמצוין באתר. ביקשתי ממנו חבוא לקראתי מהסיבה שאני דיי רחוקה ממנו ואמר שאין באפשרתו אך הציע לי להתקשר לחברת האשראי שטען שהיא שותפה שלהם ולהכחיש עיסקה (הסברתי לו שהכחשת עיסקה עושים במידה וחייבו לי תאשראי ללא ידעתי הוא הסכים ואמר זה האופציה היחידה לקבל תכסף אין לי איך לעזור ,הסברתי לו שוב שזה לשקר לחברת האשראי ) בכל אופן אחרי לא מעט זמן בשיחת טלפון מולו לא מצאנו פיתרון ראליי, והוא אמר לי לכי תתלוני על במועצה לצרכות אם תרצי אני עושה טובה שאני בכלל מקשיב בטלפון כי מה שהזמנת באתר מנתנהל באתר במיילים. ( אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות בנושא ,לא הגיוני התנהלות בעל החנות )🙏🏻 אשמח למענה בהקדם כרגע המוצר נמצא בחנות. ידוע לי שהחוק במדינה שלנו מחייב להחזיר מסכום של 50 שקלים ומעלה במידה ולא נעשה שימוש ומצורף חשבונית מקור אך התקנון שלו מופיע מסכום 399 . | ||
| 31/10/2022 12:57 | לין |
ביטול עיסקה (הזמנה מאתר) |
| 31/10/2022 15:54 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עיסקה (הזמנה מאתר) |