| מחבר: | סיגלית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 20/10/2022 |
| שעה: | 19:46:39 |
|
שלום רב,
רכשתי תנור-גז דרך חברת וואלה שופס, יש לציין כי לא קיבלתי כל מידע לגבי ההתקנה והתשלום, כמו כן עניין התשלום להתקנה לא מוזכר באתר.
כאשר התנור הגיע התקשרתי לחברה אך לא היה מענה בחול המועד למרות שבאתר נרשם כי הם עובדים בחול המועד. עקב כך הופנתי לשירות תיקונים של החברה ושם נאמר לי כי הם יכולים להתקין לי את התנור בתשלום, וכי אני יכולה להזמין גם טכנאי מקומי שיבצע התקנה. העדפתי לפנות לטכנאי מקומי היות שהבטיח לי שיגיע יותר מהר. המתקין אכן התקין לי את התנור, בתנור נתגלה פגם בוו מסוים שהיה מחובר לזכוכית, אך בגלל הקושי להסתדר ללא התנור סוכם כי אשלח תמונה לשירות החברה והם יטפלו בזה, מחוסר ברירה הסכמתי כי והטכנאי יבצע התקנה.
הטכנאי גם הוציא קופסא מתוך התנור ואפילו חיבר לחשמל, כך שאני חשבתי שהתנור מוכן לשימוש.
אלא שיום אחרי כאשר חיממתי משהו בתנור הרחתי ריח לא טוב והתקשרתי לטכנאי, שאלתי אם הכל בסדר ואפשר להשתמש בו והוא אמר שכן וכנראה הריח בגלל שהוא חדש. אח"כ יצא גם עשן, ואז ראיתי שהוא פשוט השאיר את גלוית האחריות עם חוברת ההפעלה של התנור וחלקים נוספים שהיו בתוך שקית ניילון, הדבר היה מסוכן מאוד ויצר ריח נורא ותחושה דוחה כך שאינני מסוגלת להשתמש בתנור יותר.
שאלתי היא האם אני יכולה להחזיר את התנור? והאם אוכל להגיש תלונה נגד הטכנאי שהתרשל בעבודתו וגם לי נזק?
אודה לכם על תשובתכם
סיגל |
|
|