חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:ביטול עסקה- מוצרי רכב
מחבר:הילה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/09/2022
שעה:15:28:25

מצאתי את חברת המצברים באמצעות פרסומים שלהם באינטרנט, התקשרתי אליהם והם אמרו שיגיעו עד אלי, במידה והיו אומרים להגיע אליהם לסניף כמובן שהייתי עושה זאת, לא ביקשתי שיבואו עד אלי לספק את המצבר, בעיקר שלא הייתי צריכה שיתקינו אותו על הרכב. (אני הייתי ברחובות, הרכב התקול היה בירושלים). בכל אופן, הגיע בחור שלהם, הוא חייג למשרדים שלהם והעביר לי את הטלפון, ביצעתי תשלום באשראי באמצעות הטלפון והבחור הביא לי את המצבר. יום למחרת לקחתי את המצבר איתי לירושלים. פחות מ24 שעות חלפו עד שחייגתי לבעל חברת המצברים המקורי והסברתי לו שהמגעים הפוכים ואיזה פתרון הוא מציע. הוא אמר שאני עושה עניין מכלום, שאין לו שירות בירושלים, שאגיד למוסכניק שלי להתקין את המצבר ככה איך שהוא ושמקסימום ירכיבו לי ואסע אליו והוא יחליף לי. המוסכניק שלי סירב, בדיעבד אני גם מבינה למה. בדקתי עם אנשי מקצוע ומוסכניקים אחרים- תאורטית ניתן להרכיב את המצבר אבל זה דורש מעין קומבינה- צריך למתוח את הכבלים בכדי שיגיעו למקומם הנכון וזה עלול לגרום לנזק ברכב. זה אפשרי אבל אני ביקשתי מצבר שיתאים לרכב ושנוכל להתקין אותו בלי קומבינות ובלי שאקח סיכון לגרימת נזק ברכב. כך או כך- לא יכולתי להניע את הרכב עם כבלים (הוא הגיע עם גרר למוסך בירושלים) ואף לא יכולתי להתקין את המצבר ובדיעבד נאלצתי לקנות מצבר חדש נוסף.
22/9/2022 23:26 הילה ביטול עסקה- מוצרי רכב
23/9/2022 15:53 משה    re:ביטול עסקה- מוצרי רכב
29/9/2022 08:10 המועצה לצרכנות       re:re:ביטול עסקה- מוצרי רכב
29/9/2022 15:28 הילה          re:re:ביטול עסקה- מוצרי רכב
29/9/2022 15:32 הילה       re:re:ביטול עסקה- מוצרי רכב
25/10/2022 11:38 המועצה לצרכנות          re:re:ביטול עסקה- מוצרי רכב