חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מכירה בלי שכל התנאים נאמרו, ללא מתן העתק מהחוזה ופרטים לא נכונים החוזה
מחבר:שירה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/09/2022
שעה:12:35:21

ביתי חיילת לוחמת בצה"ל , משרתת בבסיס בדרום, שכחה את האוזניות. הלכה לדוכן של חברת סלקום בתחנה המרכזית בבאר שבע וביקשה לקנות אוזניות, אמרה שאין לה מספיק מסגרת בכרטיס חיילים אז הנציג הציע לה תמורת 40 שקל להקים הוראת קבע בחשבון. החתים אותה על חוזה שהיא לא קראה ביסודיות כי היא מיהרה מאד. יום אחד היא מתקשרת אלי ומספרת לי שהתקשרה אליה עו"ד מטעם סלקום ואמרה שההוראת קבע לא כובדה והיא צריכה במיידית לשלם לסלקום 1450 ש"ח כשמחיר האוזניות 499. בדקתי ואכן הוראת הקבע חזרה וכתוב מסיבה טכנית. התקשרתי לעו"ד וביקשתי את החומר, היות ולא נתנו לה העתק ביד. בחומר שהיא העבירה לי הכתובת היא של התחנה המרכזית בבאר שבע כשאנחנו גרים בצפון, כתוב שההסכם הוא ל 36 חודשים אבל העסקה נעשתה ב 12 תשלומים. לא נאמר לה כלום על תשלום מעבר ל 40 ש"ח ובעצם חייבו אותה על כל תשלום שהיה אמור לרדת ב 12.90. אני בטוחה שהיו יכולים לברר במשרד הפנים את כתובתה ועדיין העו"ד שלחה את המכתבים לתחנה המרכזית כי זה מה שכתב הסוכן... נראה לי הזוי לעשוק ככה חיילים שממהרים
29/9/2022 12:35 שירה מכירה בלי שכל התנאים נאמרו, ללא מתן העתק מהחוזה ופרטים לא נכונים החוזה
25/10/2022 10:58 המועצה לצרכנות    re:מכירה בלי שכל התנאים נאמרו, ללא מתן העתק מהחוזה ופרטים לא נכונים החוזה