| מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/09/2022 |
| שעה: | 17:16:29 |
|
הזמנתי במחלקת האופטיקה של רשת פארמים שני זוגות משקפיים. עברתי בדיקה ומכיוון שהמכונה לא הצליחה להוציא קריאה של המספרים לזגוגית- שלחו אותי לרופא עיניים. בינתיים שילמתי את המחיר וקיבלתי חשבון שתמורתו הייתי אמור לקבל את המשקפיים לאחר שאחזור עם המרשם מהרופא. את שתי המסגרות הריקות שמרו במגרה המיועדת לכך תחת שמי בסניף. עברה כשנה - התקשרו מהסניף והזמינו לעשות בדיקה נוספת שבלעדיה לא ינפקו את המשקפיים רק שהפכתי למרותק בית, ואת הפרוצדורה הנדרשת לצורך קבלת המשקפיים לא אוכל לעבור. פניתי אחרי ארבע שנים לשרות לקוחות של החברת פארמה שיזכו אותי ושלחתי להם כהוכחה את החשבון קופה שהייתי אמור לתת להם ותמורתו לקבל את המשקפיים. הם מסרבים בגלל הזמן שעבר, בטענה שמכיוון שהמוצר נקנה לפני כחמש שנים [צ'ל 4] אין ביכולתם לבדוק את הנושא.וגם לסניף שבו נקנו המשקפיים אין דרך לבדוק את המקרה, ולהם כשירות לקוחות אין דרך לזכות אותי על הקנייה שבוצעה בסניף.
ואני טוען- מה אני צריך יותר מהחשבון שבידי שהוא הוכחת הקנייה ומכיוון שלא מסרתי אותו, הוא שווה הערך לכסף?!
המסגרות אמורות לחכות לי בסניף, ומכיוון שזה לא שוק - יש ניהול מלאי שיראה ששני זוגות עודפים קיים בסניף למרות שאולי נמכרו...
מה דעתכם?!
תודה מראש |
|
|