חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

איסוף חבילה של Amazon ע"י DHL
מחבר:משה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/09/2022
שעה:17:39:00

שלום,
להלן מקרה מתפתח על כמה ימים:

הזמנתי מוצר מאמזון, איני מעוניין במוצר. דרך אמזון תאמתי "איסוף" חבילה עי DHl מהבית שלי - הם יאספו את המוצר וישלחו לאמזון.

יום ראשון:
תאמתי "איסוף"ביום ראשון עי חברת DHL וחלון זמן .
השליח חייג אלי (בטווח החלון), לא הייתי לייד הנייד.
חזרתי אליו כעבור כ30 דק.
הוא אמר שכעת הוא לא באיזור אך יוכל להגיע בעוד 5 שעות נוספות.
בקשתי ממנו שיבטל את המסירה באותו היום וישלח לי אישור ביטול ,ואתאם ליום אחר.
סיימנו את השיחה.
לא קבלתי באותו יום ביטול או הודעה שהמסירה מבוטלת.
ביום ראשון המוצר לא הגיע.

בערב, דרך הצאט באתר של חברת DHL תאמתי מסירה ליום שני.(יש לי צילום מסך מהצאט, לא קבלתי הודעה למייל/טלפון על כך, אמרו לי "אי אפשר לשלוח, אבל תאמנו לך")

יום שני:
ביום שני השליח לא הגיע בכלל ואפילו לא התקשר.
בסוף היום יצרתי קשר בצאט עם DHL ושאלתי למה השליח לא הגיע - היא אמרה לי שהיא לא יכולה לראות פרטים על התאום הזה בכלל (בטענה שזה חבילה ששייכת ללקוח גדול (אולי אמזון?) וצריך לדבר אם נציג מיוחד (לפי בירור שלי, היחידים שאני יכל לשוחח אתם זה אמזון , ולתאם איסוף חדש ליום אחר - כל זה למרות שנציג שלהם ביום קודם תאם לי את האיסוף)

השאלות שלי:
א. האם מגיע לי פיצוי על היום הראשון? , מפני שלמרות שביקשתי לבטל - לא קבלתי אישור ביטול - וזה גרם לי להמתין ולחכות "אולי יגיע השליח" - כי לא קבלתי הודעה על ביטול.
ב. האם מגיע לי פיצוי על היום השני? - כי החברה טוענת ש"לא יכולים לראות את פרטי המסירה" (אזכיר שיש לי צילום מהצאט באתר שלהם עם מספר סידורי של האיסוף שתואם).

נ.ב
המקרה הזה עדיין בהתפתחות. שוחחתי שוב עם אמזון, יצרתי שטר מטען חדש לאיסוף,ותאמתי איסוף לשבוע הבא - אך חשוב לי בנתיים מענה לשאלות האלה.
תודה ,
משה

2/9/2022 17:39 משה איסוף חבילה של Amazon ע"י DHL
5/9/2022 11:25 המועצה לצרכנות    re:איסוף חבילה של Amazon ע''י DHL
5/9/2022 11:41 משה    re:איסוף חבילה של Amazon ע''י DHL
5/9/2022 16:31 משה (מחבר השאלה)       re:re:איסוף חבילה של Amazon ע''י DHL
7/9/2022 08:31 המועצה לצרכנות          re:re:איסוף חבילה של Amazon ע''י DHL