| ![]() |
| מזגן חדש לא תקין | ||
| מחבר: | ליאת (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 30/08/2022 | |
| שעה: | 06:32:09 | |
| בוקר טוב
לפני כחודש וחצי קניתי מזגן חדש לחלוטין, כמעט שבועיים לקח להם להגיע אליי כדי להתקין את המזגן וכבר באותו הלילה קמתי בבהלה מרעשים איומים מהמדחס התקשרתי לשירות הלקוחות והסברתי להם את בעיית הרעשים שיוצאים מהמזגן ואמרו שטכנאי יחזור אליי, כעבור יומיים מתקשר אליי הטכנאי קובע איתי ולא מגיע ואפילו לא טורח להגיד לי שהוא לא יבוא. התקשרתי בעצבנות אליו בשעה שבע בערב ואומר לי שיגיע רק לאחר תשע ! לא מקובל עליי לקבל טכנאי בשעות לא סבירות ולמחרת התקשרתי שוב לשירות הלקוחות וביקשתי מהם לתאם טכנאי כל יום החל משעה שלוש בצהריים, ומאז ועד עצם היום הזה רק מבטיחים שיבואו לסדר וכלום לא קורה!!! באחד מהימים מתקשרים אליי בבוקר ואומרים לי שהטכנאי בדרך אליי ויגיע בעוד שעה, אני אשה עובדת ולא ייתכן שיתאמו איתי מהרגע לעכשיו, ביקשתי שיגיעו באותו היום אבל מאוחר יותר וכמובן שלא טרחו להגיע ואו להתקשר רק בשבוע שעבר הגיע אליי לראשונה טכנאי אישר שיש רעשים במזגן ולא היה לו מושג מה לעשות עם זה, אמר שיחזרו אליי והוא לא התקשר ולא עונה לטלפונים. יולי- אוגוסט הימים הכי חמים בשנה ומיותר לציין איך זה לגור בבית ללא מזגן יש לי שיחה מוקלטת עם שירות הלקוחות שבה שומעים איך נציג השירות מדבר אליי בחוצפה ובהרמת קול תוקפנית אשמח לעזרתכם ותודה רבה מראש | ||
| 30/8/2022 06:32 | ליאת |
מזגן חדש לא תקין |
| 31/8/2022 17:33 | המועצה לצרכנות |
re:מזגן חדש לא תקין |