| ![]() |
| נופש שהפך לסיוט | ||
| מחבר: | אביטל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/08/2022 | |
| שעה: | 16:40:47 | |
| שלום רציתי בבקשה לדעת כיצד עלינו לנהוג ואם אנו יכולים להגיש תביעה.
אמא שלי ביקשה הצעת מחיר לנופש בוילה 5 חדרים בתוספת 2 סוויטות. (וזה גם מה שכתוב באתר.) היא קיבלה הצעה ביקשה הנחה כי אנחנו משפחה גדולה וסגרה את כל המתחם... העיסקה נעשתה בטלפון ונישלח סיכום בוויצאפ שבו אמא שלי כתבה סיכום של וילה 5 חדרים פלוס 2 סוויטות ומתחם סגור רק בשבילנו והיא ענתה תשובה שאנחנו מקבלים 7 חדרים ואת כל המתחם. הכל נראה בסדר וסגור לכן שילמנו לה 2000 שח מקדמה. כשהגענו אמא שלי אמרה לבן הזוג של בעלת הצימר שאנחנו לקחנו את כל המתחם... ומאחר והקדמנו הוא אמר לנו להיות בבריכה של הצימרים ופתח לנו את החדרים... לאחר זמן מה הוא אמר שהחדרים הם לא שלנו ואנחנו רק בווילה... בווילה יש שלושה חדרים בקומה למטה ועוד חדר גדול בעלית גג שמחולק בתוכו לשלושה חדרים שצריך להכנס לחדר אחד כדי להגיע לשני והשהשרותים נמצאים באחד החדרים זאת אומרת שאם משהו צריך לשירותים הוא צריך לרדת לקומה למטה או להיכנס לחדר הורים. בנוסף שתיים מהחדרים בלי דלת ויש פתח מלעלה ככה שאין בכלל פרטיות... יוצא שבגדול קיבלנו בערך 6 חדרים ללא כל פרטיות . אמרנו לה שאנחנו סגרנו מראש ולכן 2 הסוויטות מגיעות לנו אבל היא טענה שהיא השכירה לאחרים שאמורים להגיע ואנחנו צריכים לפנות, תוך כדי דין ודברים המשפחה ששכרה את החדרים הגיעה, והחלטנו בעל כורחינו להידחס בוילה. בנוסף הוילה מלוכלכת ברמות (יש תמונות)מלאה בליקויים בטיחותיים ומוזנחת ממש רחוקה שנות אור ממה שמוצג באתר. בעלת הדירה בחוצפתה ביקשה שנשלם כסף למנקה שניקתה את החדרים שבן זוגה הכניס אותנו אליהם, ופיצויים לאנשים ששכרו את החדרים והתעכבו בגלל כל הסיפור. | ||
| 22/8/2022 16:40 | אביטל |
נופש שהפך לסיוט |
| 24/8/2022 08:45 | המועצה לצרכנות |
re:נופש שהפך לסיוט |
| 24/8/2022 10:29 | אביטל |
re:re:נופש שהפך לסיוט |
| 29/8/2022 11:50 | המועצה לצרכנות |
re:re:נופש שהפך לסיוט |