חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מבלי לפגוע בזכויות חברת אשראי ממשיכה לחייב הוראת קבע בכרטיס,על ביטוחים שבוטלו‼‼ובכרטיס חסום ‼
מחבר:זוהר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/08/2022
שעה:14:28:05

מבלי לפגוע בזכויות
חקרתי ומצאתי שבנק ישראל הטיל קנס 9000000 ש"ח על חברה מתחרה שעשתה זאת ללקוחותיה.אותה עבירה לכאורה אחד לאחד כמו במקרה שלי.שאלתי היא: האם עלי לדרוש מבנק ישראל הטלת קנס מירבי דהייהו מליון שח על חברת האשראי שלי בגין העבירה הזהה שעשתה חברה מתחרה לכאורה?
האם עלי בכל זאת לשלם מה שאני לא צריכה לשלם דהיינו על החיובים הכספיים על הביטוחים שבוטלו על ידי סוכנות הביטוח שלי,ועברתי לחברת ביטוח אחרת.יש דגש על כך שהחיובים בכרטיס חסום‼שחברת האשראי חסמה בעצמה,ללא ידיעתי וללא הסכמתי,למרות שיש יתרת ניצול 50% במסגרת,ולמרות שאין חוב בכרטיס‼ מנהל הבנק שלי ביטל הרשאות בחשבון שלי,כי חברת האשראי,חודש וחצי ממשיכה לחייב בהליך.לא חוקי לכאורה.אז בנוסף הם העבירו לגבייה ‼‼‼‼‼ כדי לכפות.עלי לשלם על ביטוחים שבוטלו,וכרטיס שנחסם לפני חודשיים‼‼
אם אשלםלמחלקת.גבייה שלהם, למרות שאני לא צריכה,אשלם תחת כפייה ומחאה) זה יפגע בסיכוי שלי להגיש תובענה לרבות ייצוגית?
יש עילה לייצוגית?
לתשובתכם המשפטית המנומקת,מכח איזה חוק יש עילה לתביעות? על איזה חוקים עברה חברת האשראי במחדל החמור לכאורה,וכו.

16/8/2022 14:28 זוהר מבלי לפגוע בזכויות חברת אשראי ממשיכה לחייב הוראת קבע בכרטיס,על ביטוחים שבוטלו‼‼ובכרטיס חסום ‼
17/8/2022 08:03 המועצה לצרכנות    re:מבלי לפגוע בזכויות חברת אשראי ממשיכה לחייב הוראת קבע בכרטיס,על ביטוחים שבוטלו‼‼ובכרטיס חסום ‼