חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

האם כתב הסילוק של חברת מטרופולין הוגן/חוקי ?
מחבר:יוסף (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/08/2022
שעה:18:56:19

בעקבות פניה לחברת התחבורה מטרופולין, הוצע לי פיצוי על כך שהאוטובוס שלהם סטה מהמסלול, ובכך דילג על התחנה שבה המתנתי.

הפיצוי, מותנה בכך שאחתום על כתב סילוק, שנראה לי כוללני מדי, שכן נראה שכלולים בו קורות איתי גם בזמנים ותאריכים אחרים מול חברת מטרופולין, לכן אני פונה אליכם בשאלת ייעוץ. הנה הסעיפים שלא ברורים לי:

2 .עם קבלת הפיצוי אני מוותר.ת, באופן סופי ובלתי חוזר, על כל טענה ו/או דרישה ו/או
תביעה ו/או זכות, מכל מין וסוג שהוא, שיש לי או שתהיה לי, כנגד מטרופולין ו/או מי
מטעמה ו/או תאגידים קשורים, בין במישרין ובין בעקיפין, בכל הקשור והנובע עקב פנייתי
זו למטרופולין עד למועד החתימה על כתב סילוק זה.

3 .הנני מתחייב.ת שלא לנקוט בהליכים משפטיים נגד מטרופולין בגין פנייתי עד למועד זה וכי
ככל אשר אפר התחייבות זו, הנני מתחייב.ת לשפות ולפצות את מטרופולין, מיד עם
דרישתה הראשונה, בגין כל נזק ו/או חסרון כיס ו/או הוצאה, לרבות הוצאות משפטיות
ושכ"ט עו"ד, שיגרמו לה בגין נקיטתם של הליכים משפטיים כאמור.

4 .הנני מאשר.ת כי בדקתי את זכויותי, הבנתי את תוכנו של כתב סילוק זה ואני חותם.ת עליו
מרצוני החופשי.

ולראיה באתי על החתום היום:

למעשה, השאלה שלי האם נובע מכתב סילוק זה שבעצם אני מוותר על הזכויות שלי עד ליום שבו אירע האירוע? האם זה הוגן? האם כתב סילוק שכזה, הבא להרחיב את זירת האירוע המסולק, מבחינת הזמנים, חוקי בכלל? יש להדגיש שכמעט בכל יום יש בעיות עם החברה הזו, ולא מדובר באירוע של פעם בחודש או כמה שבועות.

בתודה מראש
8/8/2022 18:56 יוסף האם כתב הסילוק של חברת מטרופולין הוגן/חוקי ?
9/8/2022 10:08 המועצה לצרכנות    re:האם כתב הסילוק של חברת מטרופולין הוגן/חוקי ?
9/8/2022 10:39 משה    re:האם כתב הסילוק של חברת מטרופולין הוגן/חוקי ?
9/8/2022 16:51 יוסף       re:re:האם כתב הסילוק של חברת מטרופולין הוגן/חוקי ?
10/8/2022 08:10 משה          re:re:האם כתב הסילוק של חברת מטרופולין הוגן/חוקי ?
11/8/2022 11:40 יוסף             re:re:re:האם כתב הסילוק של חברת מטרופולין הוגן/חוקי ?