חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
מחבר:‪Onit (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:03/08/2022
שעה:12:21:24

שלום חברים, אחרי המתנה של שעתיים וחצי קו הטלפון נותק... אני מקווה שאולי תענו כאן. אתמול אמא שלי ואני רכשנו טאבלט חדש בעלות של 2250 ש"ח בחנות בפתח תקווה. כאשר נכנסתי לחנות ביקשתי מהמוכר טאבלט S8 של סמסונג. המוכר היה נחמד והביא את הטאבלט, וגם הציע מגן מסך וכיסוי (כמובן בתוספת עלות). כך שסכום העסקה הגיע ל2600 ש"ח.
אמי משתמשת בטאבלט כטלפון סלולרי (כלומר יש לו אפשרות להכנסת סים כארד)ויש לה דגם ישן יותר מאותה הסידרה. שאלנו את המוכר כמה פרטים על הזיכרון ועל תקופת האחריות וכן על אופן העלאת הנתונים מהמכשיר הישן לחדש. המוכר הסביר הכל בנועם. שאלנו את המוכר עם יש עוד משהו שחשוב לנו לדעת והוא ענה שהוא לא יודע מה חשוב לנו ולכן לא ידע לענות...
אחרי ששילמנו במזומן המוכר שאל אם לפתוח את הקופסא ולהדביק את מגן המסך- בקשנו ממנו שכך יעשה.
לאחר הדבקת המגן הוא שאל אם נרצה שיפעיל את הטלפון לראות שעובד, ביקשנו ממנו שכן והוא הפעיל את הטלפון.
לפני שיצאנו אמא שלי שאלה היכן מכניסים את כרטיס הסים. אז התברר לנו שאין אופציה כזו כלל במכשיר. ושרכשנו מכשיר בעלות גבוה מאוד שלא יכול לשמש אותנו כלל....
המוכר אמר שאין מה לעשות שנצטרך למכור את המכשיר בפלטפורמת יד שניה כלשהי כדי לא להפסיד את כל הכסף.
האם יש סיכוי כלשהו שנוכל להחזיר את המכשיר ולקבל את כספנו או לפחות את חלקו בחזרה?
3/8/2022 12:21 ‪Onit החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
3/8/2022 13:15 משה    re:החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
3/8/2022 13:28 Onit       re:re:החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
4/8/2022 10:18 ‪Onit          re:re:החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
4/8/2022 10:42 משה             re:re:re:החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
4/8/2022 16:11 המועצה לצרכנות                re:re:re:החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
5/8/2022 00:25 Onit                   re:re:re:re:החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה
8/8/2022 12:16 המועצה לצרכנות                   re:re:re:re:החזרת טאבלט שנרכש בחנות דקות לאחר הרכישה