| ![]() |
| מכונת כביסה תקולה במעמד האספקה | ||
| מחבר: | יפתח (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 31/07/2022 | |
| שעה: | 13:39:52 | |
| שלום,
רכשתי מכונת כביסה חדשה וכבר במעמד ההתקנה, היתה תקלה. מערכת הזנת חומרי הכביסה לא פעלה. הטכנאי המתקין עזב כך והשאיר לי את הטלפון של השירות למקרה שזה ממשיך לא לפעול. התקשרתי לבית העסק שמכר לי את המכונה והוא הפנה אותי לשירות היבואן. נקבע לי תור לביקור הטכנאי השני. גם הוא לא מצא פתרון. נקבע לי תור נוסף לטכנאי שלישי. הוא טען שחלק מסויים זז ממקומו בהובלה. הוא ניסה להחזיר את החלק למקומו, אך התקלה עדיין לא נעלמה. הוא ליפף איזולירבנד סביב החלק ועדיין התקלה לא תוקנה. הוא הוסיף ליפופי איזולירבנד ורק אז התקלה נעלמה. אבל רק בחלקה. כי לאחר שהטכנאי עזב ובדקתי לעומק את העניין, זוהה רק מיכל אחד מתוך השניים. הזמנתי טכנאי נוסף. רביעי במספר. אך לאחר מספר ימים, זוהה פתאום גם המיכל השני, והטכנאי הלך כלעומת שבא. בבירור, סופקה לי מכונה תקולה. מעצם הצורך ללפף חלק מהמכונה באיזולירבנד. מאחר והטכנאי לא הצליח רק להחזיר את החלק למקומו כמו שהוא. אני מאמין שאני זכאי או להחלפה או לתיקון ללא הדבקות, כאשר אני רוכש מכונת כביסה חדשה (אגב, מכונה די יוקרתית מתוצרת MIELE בעלות של מעל ל 5000 ש"ח). שאלתי היא באמת מהן זכויותי במקרה הזה? את מי אני אמור לתבוע: את הספק או את היבואן? תודה רבה, יפתח | ||
| 31/7/2022 13:39 | יפתח |
מכונת כביסה תקולה במעמד האספקה |
| 1/8/2022 12:56 | המועצה לצרכנות |
re:מכונת כביסה תקולה במעמד האספקה |