| מחבר: | עוד חודשיים (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 29/07/2022 |
| שעה: | 13:09:32 |
|
זה כבר חודשיים בסטאטוס:
"פנייתך הועברה לגורם עליו התלוננת לצורך קבלת תגובתו".
מה עושים אם הם לא עונים? מחכים לנצח? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23/10/2022 14:24 |
|
re:re:re:re:re:re:כמה זמן בערך לוקח לכם עד שמתחילים לטפל בפנייה? | | מחבר: | (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/10/2022 | | שעה: | 14:24:24 |
| "שלום רב,
מאחר ולא התקבלה תגובה נוספת מעבר למה שהתקבלה לשיקולכם ,כעת ככל שהנושא רלוונטי, להגיש תביעה קטנה באופן עצמאי.
קיימת לך הזכות לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות לדרוש פיצוי בגין עוגמת נפש \ נזקים שנגרמו \החזר כספי.
לנוחיותך ניתן למצוא מדריך להגשת תביעה באתר האינטרנט של המועצה לצרכנות בכתובתה הרשומה מטה, וטפסים להגשת תביעה באתר הרשות השופטת בכתובת
www.court.gov.il
יובהר, כי אין באמור לעיל משום חו"ד או הבעת דעה אודות סיכויי הצלחה או משום המלצה לנקוט בדרך זו או אחרת לשם עמידה על הזכות
בהתאם לכך, אין באפשרותנו לקדם עוד את הטיפול בתלונתך מעבר לכך – ועל כן פנייתך נסגרה."
מה עשיתם עם כל מה שכתבתי? פשוט חיכיתם חודשיים? שלחתם את זה לבית העסק? אמרתם להם שהם צריכים להחזיר לי את הכסף? הגעתם להחלטה כלשהי? בשביל מה פניתי אליכם בכלל? באיזה אופן הייתם יכולים לעזור לי?
האם זה אומר שהגעתם להחלטה שלא מגיע לי הכסף החזרה?
"מאחר ולא התקבלה תגובה נוספת מעבר למה שהתקבלה לשיקולכם ,כעת ככל שהנושא רלוונטי, להגיש תביעה קטנה באופן עצמאי."
אפשר לתרגם את זה לעברית?
חכיתם לתגובה ממי בדיוק ועל מה?
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30/10/2022 16:08 |
המועצה לצרכנות |
re:re:פניה מספר 937570 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/10/2022 | | שעה: | 16:08:29 |
| | אם המטפל לא יצור עמך קשר עד יום ג', 1.11, אנא כתוב כאן, והנושא יועבר לטיפולה של מנהלת מחלקת פניות הציבור. | |
|
|
|
|
|
| 30/11/2022 01:27 |
קוראת אקראית |
re:re:re:פניה מספר 937570 | | מחבר: | קוראת אקראית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/11/2022 | | שעה: | 01:27:53 |
| | סורי אבל עם צורת הכתיבה שלך אני הייתי מתעלמת ממך מזמן… יש דרך לדבר! סהכ הרשות להגנת הצרכן מפעילה כאן מערך מאוד מסודר עם מענה לשאלות ומה לעשות שזה לוקח זמן? | |
|
|
|
| 6/12/2022 21:56 |
|
re:re:פניה מספר 937570 | | מחבר: | (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/12/2022 | | שעה: | 21:56:01 |
| | כעבור חודש שום דבר לא זז. כמה פעמים עוד תפנו למטפל רון יצחק עד שתבינו שהוא יעשה כל שביכולתו כדי למרוח את הזמן ולא לטפל בפנייה? | |
|
|
|
|
|
|
|