חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

האם המועצה לצרכנות כבר תבעה תביעה ייצוגית את קבוצת שטראוס על התנהלותה בנושא הריקול?
מחבר:עינת (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:26/07/2022
שעה:14:09:11

שלום,
אבקש לדעת איפה עומד הטיפול של המועצה לצרכנות בקבוצת שטראוס.
האם המועצה לצרכנות כבר תבעה תביעה ייצוגית את קבוצת שטראוס על התנהלותה בנושא הריקול?
אם לא, למה היא בדיוק מחכה?
התלונות בנושא נערמות בלי סוף.
נושא: הריקול של שטראוס.
בתור אמא לשני צליאקים, אני קונה כל שנה המון מוצרים בפסח. במאות שקלים.
השנה, כרגיל, קניתי שוב במאות שקלים, ואז הגיעה פרשת הסלמונלה.שטראוס הציעה באופן חגיגי להכפיל את הזיכוי עקב הריקול. כדי לקבל את הזיכוי, היה צורך להוכיח את הקנייה בעזרת קבלות או צילומי המוצרים. אם כבר זרקת את המוצרים ולא שמרת את הקבלה - הלך הכסף.
גם לאחר שמקבלים זיכוי, יש כמה מגבלות. מסתבר שמקבלים את השוברים רק דרך האפליקציה המוסורבלת שלהם. בנוסף, ניתן לממש בסופר אחד בלבד.
כשמגיעים לקופה בסופר, מתחילות הבעיות האמיתיות. עכשיו, אחרי שסיירת בסופר ומילאת את העגלה, מגלים שניתן לממש קופון אחד בלבד בכל קנייה, אבל תנסו למצוא איפה זה כתוב באפליקציה. בהיעדר הסבר ברור, כל ניסיון לממש את הקופונים"שרף" עוד קופון ואז הלך הזיכוי.
בקופה הראשית טענו שיש בעיות אינסופיות עם השוברים. כמה פעמים פניתי לשרות הלקוחות של החברה. היום הבטיחו לחזור אלי. אני עדיין מחכה לטלפון.
היום לאחר שעוד פעם לא ניתן היה לממש שובר זיכוי במלואו, פניתי שוב לשרות הלקוחות. הם טענו שניתן לעזור רק בזמן אמת, וביקשו שאתקשר כאשר אני נמצאת בקופה. אבל כשניסיתי להתקשר מהקופה, שרות הלקוחות לא ענה או שניתקו. כך כבר נשרפו כמה קופונים. מתסכל ביותר.
אני יודעת שיש אנשים עם בעיות יותר קשות וקריטיות אבל יש הרגשה שכל העסק הזה הוא מניפולציה מעצבנת מול הצרכן, שתחסוך לשטראוס כסף רב, כי כל כך קשה ומסורבל לממש את השוברים עד שיותר קל לוותר.
26/7/2022 14:09 עינת האם המועצה לצרכנות כבר תבעה תביעה ייצוגית את קבוצת שטראוס על התנהלותה בנושא הריקול?
26/7/2022 18:00 המועצה לצרכנות    re:האם המועצה לצרכנות כבר תבעה תביעה ייצוגית את קבוצת שטראוס על התנהלותה בנושא הריקול?