חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:re:חוק הפיקדון לגבי תביעה על כל סירוב גם באותו יום?
מחבר:שמוליק (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/07/2022
שעה:19:46:43

משה, אני מבין את הדברים שלך, אבל אינני מבין למה לא "לשחוט" רשת גדולה ולהגיש תביעה על 36 אלף, על 20 מקרים, כאשר, א' זו רשת גדולה שלמשל, במוצהר, כבר שנים, מסכימה לקחת בקבוקים רק שעתיים ביום ? מה גם, איך זה מסתדר עם לשון החוק שאפשר להגיד על כמה פעמים של הפרה באותו היום עצמו? הרי אם אתה גר בסביבת מקום, אתה עשוי לבוא במהלך היום גם 3 פעמים, ואם הדבר חוזר על עצמו בכמה וכמה מועדים, אני מניעה שתגיע לתיעוד של עשרות סירובים. האם לדעתך, אין החוק בנוי כך שבעצם יהיה אפשר להגיד על עשרות פעמים, במיוחד כשהבעיה חוזרת על עצמה במהלך שנים, במקרה שלי, גם כאשר מתקשרים לסניף ומעלים את הבעיה של החזר בקבוקים, יש סניף שהקופאית הראשית אומרת בפרוש בטלפון, שהם לוקחים בקבוקים רק בין 2 ל 4 וזהו. האם למשל סניף כזה לא ראיו להגיד על עשרות סירובים ועד לגבול של תביעה קטנה? כמובן כאשר הכל מתועד בוידאו בצורה ראויה . בתודה מראש, שמוליק
21/7/2022 07:47 משה re:re:re:חוק הפיקדון לגבי תביעה על כל סירוב גם באותו יום?
21/7/2022 19:46 שמוליק    re:re:re:re:חוק הפיקדון לגבי תביעה על כל סירוב גם באותו יום?
23/7/2022 07:50 משה       re:re:re:re:חוק הפיקדון לגבי תביעה על כל סירוב גם באותו יום?
24/7/2022 05:25 שמוליק          re:re:re:re:re:חוק הפיקדון לגבי תביעה על כל סירוב גם באותו יום?
24/7/2022 05:26 שמוליק          re:re:re:re:חוק הפיקדון לגבי תביעה על כל סירוב גם באותו יום?