חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
מחבר:זוהר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/07/2022
שעה:19:21:54

מבלי לפגוע בזכויותתראו כמה טרטורים ובזבוז זמן יקר שלי: עכשיו חברת הביטוח מוכנה להחזיר לכרטיס האשראי שלי את הכסף ששלמתי על הביטוח שבוטל.אז חברת האשראי cal,חסמה לי את הכרטיס,ובשביל לפתוח אותו רק כדי שהפניקס יחזירו את הכסף לכרטיס האשראי,הם דורשים טרטורים,דפי בנק כמה חודשים לאחור,תלושי משכורת,ואו קיצבת ביטוח לאומי.
רק בשביל שיחזירו לי לכרטיס!! מצידי שיפתחו את הכרטיס ליום אחד רק לקבלת הכסף!אני אבטל את הכרטיס.אין לי עניין לעבוד עם חברה כזאת.אחזיר להם כמה מאות שח מעיסקה מתמשכת ואפרד מהם.
מה החוק אומר?) איזה סעיף בחוק וכו(
בשביל לפתוח כרטיס שנחסם,רק כדי שהפניקס יחזירו כסף אני חייבת את הטרטורים הנזכרים לעיל?
לתשובתכם אודה.זה דחוף.

17/7/2022 11:54 משה re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
17/7/2022 18:42 זוהר    re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
19/7/2022 14:01 זוהר       re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
19/7/2022 14:02 זוהר       re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
19/7/2022 19:21 זוהר          re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
20/7/2022 10:10 זוהר             re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
24/7/2022 08:53 המועצה לצרכנות                re:re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי