חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
מחבר:זוהר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:17/07/2022
שעה:00:16:56

אלא מתעקשת להחזיר לחשבון הבנק,וגם רק אחרי 14 ימי עסקים!!!
לי נאמר בסוכנות הביטוח,שברגע שהביטוח יבוטל,אוטומטית יזוכה כרטיס האשראי בו שלמתי על הביטוחים.
אני מתעקשת להחזר לכרטיסי האשראי בלבד וסיבותי שמורות עמי.
גם לא ברור לי למה עלי לממן את חברת הביטוח שלא מזכה אותי באופן מיידי.
הביטוח בוטל.שיזכו אוטומטית מיידית.
האם זכותי על.פי חוק שיחזירו לי את.כספי הביטוחים ששולמו בכרטיס אשראי,לכרטיס האשראי ולא לבנק? על פי איזה סעיף בחוק?
לתשובתכם אודה

נ.ב אני חוייבתי החודש פי חמש על.לא עוול בכפי
ביטוח צד ג+ חובה על הביטוחים שבוטלו
ביטוח ג + חובה בחברת ביטוח נוכחית
וגם בנוסף לא זיכו אותי על צד ג וחובה הביטוחים שבוטלו כי לא היה רצף ביטוחי.
וכל זה למרות.שהובטח לי זיכוי אוטומטי מיידי לכרטיס האשראי על הביטוחים שבוטלו.
דעתכם?
17/7/2022 00:16 זוהר פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
17/7/2022 11:54 משה    re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
17/7/2022 18:42 זוהר       re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
19/7/2022 14:01 זוהר          re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
19/7/2022 14:02 זוהר          re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
19/7/2022 19:21 זוהר             re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
20/7/2022 10:10 זוהר                re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי
24/7/2022 08:53 המועצה לצרכנות                   re:re:re:re:פוליסת ביטוחי רכב בוטלה כי לא היה עבר ביטוחי ברצף.שלמתי בכרטיסי אשראי ,עכשיו להחזר כספי בגין הביטול ,חברת הביטוח לא רוצה לזכות את כרטיסי האשראי