| מחבר: | רונן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 10/07/2022 |
| שעה: | 14:29:52 |
|
שלום
קראתי חוזה באופן פרונטלי של משרד שידוכים, אקבל אותו רק לאחר הסכמה וחתימה עליו, רצית לשאול לגבי מספר נקודות שאני זוכר:
1.הוצעו לי חבילות קצובות בזמנים ומחירים, נניח 3 חודשים משלם ועוד חודש חינם
או 5 חודשים משלם ועוד 3 חודשים חינם. (לכאורה חינם)
לגבי ביטול עסקה לא הספקתי להבחין האם יש קנס יציאה. השאלה אם אני מבטל את המנוי, איך יחושב דמי ההחזר היחסיים:
למשל אם רוכש חבילה של 5 + 3 חינם
נניח,אחרי חודשיים אני מעוניין לצאת כי מצאתי התאמה דרך המשרד או באופן אחר, על כמה חודשים אקבל החזר על שלושה חודשים בלבד אני מניח.
2. נאמר לי בע"פ בלבד, מבלי התייחסות על אופציות הקפאה שניתן להקפיא עד פעם אחת לתקופת מנוי ועד שנה ממועד ההקפאה, האם כדאי לדרוש את זה כתוב?
כמו כן קצת לא ברור לי למה שאדרוש הקפאה אם על פי חוק אני זכאי להחזר כספי יחסי, זה יותר טוב מהקפאה לכאורה.
3. בחוזה אין התחייבות על מספר הצעות, אבל מדובר על קצב הצעות עד 14 ימים בין הצעה להצעה.
כמו כן לגבי המונח הצעה- מושג זה אינו מוגדר חוזית ומשיחה בע"פ נאמר לי בע"פ שהצעה היא לא על סמך אישור שני הצדדים(אני יכול לסרב ועדיין תחשב כהצעה)
יציעו לי דברים שעומדים בקריטריונים של החיפוש שלי בכללי כולל העדפות חיצוניות אך אם אסרב תיחשב כהצעה.
שאלתי היא: האם תקין ואם מקובל לדרוש שהצעה תיחשב הצעה רק אם גם הצד שני אישר גם והיה לפחות מפגש אחד?
כלומר השאלה שלי יותר כללית, נניח ובתום תקופת המנוי היו מספר פגישות ראשונות בפועל נמוך או לא קיימות כלל יכול להוות עילה לאי מתן שירות והחזר כספי מלא או חלקי?
|
|
|