| מחבר: | ליהי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/07/2022 |
| שעה: | 18:22:55 |
|
החברה הפנתה אותי לסעיף 2 לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010:
(3) לרכישת שירות כאמור בפרט 8 ו–9 לתוספת - בתוך 14 ימים מיום עשיית ההסכם בלבד שהביטול ייעשה 14 ימים שאינם ימי מנוחה לפחות, קודם למועד תחילת השירות."
סעיף 9 בתוספת.
(9) חוגים וקורסים למעט קורס כהגדרתו בחוק הפיקוח על מכונים פסיכומטריים, התשס"ט-2008;
החברה טוענת שלא מדובר בעסקת מכר מרחוק כי לא קדמה לרכישה פעילות שיווק מרחוק מצד החברה והיות והתחלתי לקבל שירות אז מימלא אני לא יכולה לבטל (גם אם לא חלפו 14 יום), האם זה נכון?
להבנתי אם מדובר בעסקת מכר מרחוק ומדובר בעסקה מתמשכת אז יש לי 14 יום לביטול בין אם הגעתי למפגש ובין אם לא, 14 יום מרגע חיוב בכל חודש מחדש, נכון? זה לא מסתדר עם ה 3 ימים מהודעת הביטול?
בהנחה שמדובר בעסקה מתמשכת שהיא לא מכר מרחוק כמו שהם טוענים האם יש עניין בכלל של 14 יום, למה הם לא מחוייבים לבטל את העסקה בתוך 3 ימים מהודעת הביטול שלי?
האם בעסקה מתמשכת אני זכאית לבטל את הרישום בכל עת והחברה צריכה לבטל את ההסכם תוך 3 ימים גם אם חלפו 14 יום ממועד החיוב או שמא ה 14 יום הם מיום ביצוע העסקה הראשונית(התחייבות לחיוב מתחדש) ובחודש שאחרי יכולה להודיע בכל עת ותוך 3 ימים הם צריכים לבטל ולא לחייב אותי על יתר התק באותו מנוי.
אשמח לסדר בבלגן שנוצר לי
תודה
|
|
|