| מחבר: | שירי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/07/2022 |
| שעה: | 16:50:31 |
|
שלום. לאחרונה מכרתי את הדירה שלי וכעת כבר תקופה מחפשת דירה לקנייה. לצורך הקנייה והמכירה שכרתי את שירותיו של מתווך שעזר לי למכור וכעת עוזר לי למצוא דירה. אני מרגישה שאני נלחמת בתחנות כוח בגופי תיווך לא מפוקחים שמנצלים את האזרחים. הבעיה היא לא מול המתווך שלי אלא מול מתווכים אחרים. מתווכחים ששכרו את שירותם כדי למכור דירה רוצים לקבל תשלום גם מן הקונה (עניין תמוהה משל עצמו). רוב הדירות בשוק מנוהלות על ידי מתווכחים. המתווכחים לא רוצים ליצור שיתופי פעולה כדי לא להפסיד דמי תיווך וכך אני שמחפשת דירה לא מצליחה לרכוש אף דירה ומעטות הדירות אני יכולה לראות. כמובן שהדיירים שרוצים למכור את הדירה בכלל לא יודעים שאני מעוניינת לקנות כי המתווכחים שהם שכרו חוסמים אותי ואת במתווך שלי ולא מאפשרים לקדם התנהלות.
לפני שמכרתי את הבית חברת שלי (יום לפני חתימת חוזה מכירה) התנהלנו מול חוורת תיווך לגבי בית שעניין אותי מאוד. הם התנו את ההקדמות לרכישת הדירה בה התעניינתי במעבר לתיווך דרכם כולל מכירת הבית שלי וקניית הדירה בה אני מעוניינת. כמובן שלא הייתי מכוניינת כי היה לי קונה שהתחייבתי אליו וכן חברת תיווך שעזרה לי בכל התהליך. למה אני צריכה להיות משחק בידי מתווכחים. למה אני לא יכולה לקנות דירה בגלל משחקי אגו ומרדף אחרי כסף שיש פה למתווחים.
זה פשוט טירוף מה שקורה!! מתווכחים מתעקשים לקחדמי תחווך גם מקונה שלא שכר את שירותם ואינם מוכנים להגיע לסדר או לשתף פעולה עם מתווך אחר. אני לא מצליחה לקנות דירה. עוד צעט צריכה להתפנות מהדירה שלי ונשארת ללא קורת גג. למי אני צריכה לפנות? אשמח לכל עזרה.
היה לי מקרה |
|
|