| מחבר: | דינה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 30/06/2022 |
| שעה: | 19:20:04 |
|
שלום רב,
שמי דינה, אני בת 69 ואלמנה. אני ביצעתי עסקה ביום 24/5/22 עם חברת kiwi לצורך רכישת שלושה כרטיסי טיסה לי ולבנותיי בסוף ספטמבר לוינה. העסקה אושרה וחויבה על סך של 1243 יורו בכרטיס אשראי מקס.
לאחר שלושה ימים קיבלתי הודעה כי מחיר הטיסה עלה ועליי להוסיף עוד סכום קטן לכל כרטיס, האופציות שעמדו לרשותי היו לאשר את המחיר החדש או לבחור טיסה חלופית. אישרתי את התוספת ובאותו מעמד הוצע לי להוסיף שירות kiwi guarantee עבור ביטול טיסה אפשרי, ואישרתי. כלומר, הייתי אמורה לשלם תוספת בגין שירות ביטוח ביטול טיסה ועליית המחיר הקטנה.
בפועל, החיוב הבא שירד בבנק היה על סך 1543 יורו בנוסף ל 1243 יורו שכבר ירדו! ילדיי ואני מתכתבים עם חברת קיווי כבר כחודש מדי יום ביומו, מנסים להסביר את העוול שנגרם עבור חיוב כפול, וקיווי מתכחשים לכל העניין.
ניתן לראות, כי בפועל המערכת מראה שתי הזמנות לאותה הטיסה באותם התאריכים והשעות, תחת אותם שלושה נוסעים!! ניסינו לפנות אליהם טלפונית מספר פעמים, אך המענה הקולי מספר כי ניתן כעת שירות רק למי שנמצאים בחו"ל או שטיסתם הינה ב14 יום הקרובים.
אני חשה כי בוצע ניצול ציני על ידי חברת KIWI, המבינה היטב כי האתר שלה מפנה לעסקאות כפולות, ומתנערת מאחריותה. כיצד אפשר לבטל לאלתר את החיוב על סך 1543 יורו? |
|
|