חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

איך תובעים סוכן נסיעות און ליין מחו"ל ללא נציגות בארץ ?
מחבר:אסף קורן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/06/2022
שעה:23:20:12

טיסת המשך מקרקוב לישראל בוטלה ב31 למאי - לא ניתנה שום הודעה ע"י סוכנות הנסיעות KIWI.COM עד למועד הטיסה ב 21 ליוני ב 22:44 כאשר כבר נחתתי בקרקוב. יצרתי קשר עם החברה וביקשתי שיסגרו לי טיסת המשך חלופית - ההצעות שניתנו לי היו כרוכות בהמתנה של בין 12 שעות ל48 שעות (לא הוצעה שום אופציה למקום לינה) - אופציות שהיו בהמתנה סבירה נדרשו בתשלום נוסף של מאות דולרים (סירבתי לשלם מאחר ולחברת הנסיעות היה מספיק זמן להודיע על ביטול הטיסה ומציאת חלופות לפני שהגעתי לקרקוב). לאחר שנתקלתי באטימות מוחלטת מצד KIWI פניתי לחברת התעופה לוט שהחליפו לי את הכרטיס הישיר לישראל בטיסה הכי קרובה שהיתה זמינה. בעקבות הביטול נשארתי בשדות התעופה של קרקוב ו-וורשה מעל 12 שעות והפסדתי יום עבודה. כיצד אני תובע מKIWI את הפסד יום העבודה ועוגמת הנפש שנגרמה לי ? הגשת תביעה דרך AIRHELP תחזיר לי אולי 200 פאונד מה שלדעתי לא מתקרב למה שראוי שיפצו אחרי מסע היסורים שהעבירו אותי בגלל טעות הזויה שנעשתה ע"ח KIWI.
29/6/2022 23:20 אסף קורן איך תובעים סוכן נסיעות און ליין מחו"ל ללא נציגות בארץ ?
30/6/2022 10:21 משה    re:איך תובעים סוכן נסיעות און ליין מחו''ל ללא נציגות בארץ ?
30/6/2022 12:43 משה    re:איך תובעים סוכן נסיעות און ליין מחו''ל ללא נציגות בארץ ?
3/7/2022 15:44 המועצה לצרכנות    re:איך תובעים סוכן נסיעות און ליין מחו''ל ללא נציגות בארץ ?