חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

התייעצות בקשר למקרה שהיה לי
מחבר:דורון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:26/06/2022
שעה:12:30:50

שלום, אחרי עשור הזמנות באתר אונליין של רשת סופרים הפסקתי לשנה בגלל בעיות שהיו שם. חזרתי להזמין והזמנתי באלפי שקלים, כי היה מבצעים שווים. אבל מה, אחרי שאחראית ליקוט הקוסמטיקה -מהסניף שמביא את המוצרי קוסמטיקה לסניף שבו מלקטים את שאר הדברים, התקשרה לאשר שאכן הכמויות נכונות ולא טעות וגם ביקשתי שמהשרות ידאגו להתקשר לסניף לוודא שאקבל את מה שהזמנתי -מכיוון שתמיד חסר ברמה של הזמנה שמקבלים חצי מהדברים!-
ביום ההזמנה בזמן שהתחילו ללקט את שאר המוצרים, ביטלו לי את ההזמנה במלואה!!
ומדוע?! מישהו בסניף המלקט החליט שאני מזמין יותר מדי כמויות מכל מבצע ונזכר באיזה סעיף ישן בתקנון, שאותו יישמו לפני עשר שנים לאחרונה- שיש הגבלה לשש פעמים מכל מבצע בלבד
אז מכיוון שלא תפסו אותי בטלפון ,הייתי בטיפול בבית חולים, ולכן לא הייתי זמין, לא שזה ממש חשוב], ובמקום להוריד את הכמויות לשש פעמים מכל מבצע, במקום העשר פעמים מכסימום שהזמנתי מכל מבצע, הם החליטו להעניש אותי ולבטל הכל.... ומזכיר שזה סניף ליקוט שבו הרוב חסר ברמה של מקרים שאין חלב מאף סוג, לחם ואפילו פירות כמו תפוחים מכל הסוגים האפשריים...
ולשאלה- 1. האם הם יכולים לבטל חד צדדית?
2. האם מגיע לי פיצוי על הביטול? (לא שלחו לי התרעה על הביטול, רק באתר גיליתי בעודי מנסה לראות מתי ההזמנה בוטלה שהיא בוטלה)
ראוי להעיר שבמקום לציין באתר שהמוקד שירות ביטל עבורי, הם כתבו שאני ביטלתי!!! ושאלה אחרונה, אם אחליט לשחזר את ההזמנה ולהזמין מוצר מסוים שהיה במבצע והם ביטלו לי אותו, האם ניתן לדרוש שלפחות יתנו לי את המבצע על הספציפי?! (היה 10% בקנייה של כמות על מותג מסוים, ולכן הזמנתי כמות כי זה היה בקנייה של כמה מאות שקלים.. וגם את זה הפסדתי בגללם- אני עדיין מעוניין במוצר...)

26/6/2022 12:30 דורון התייעצות בקשר למקרה שהיה לי
27/6/2022 15:13 המועצה לצרכנות    re:התייעצות בקשר למקרה שהיה לי
28/6/2022 02:56 דורון       re:re:התייעצות בקשר למקרה שהיה לי
29/6/2022 15:38 המועצה לצרכנות          re:re:התייעצות בקשר למקרה שהיה לי
29/6/2022 15:38 המועצה לצרכנות          re:re:re:התייעצות בקשר למקרה שהיה לי