| מחבר: | זוהר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 23/06/2022 |
| שעה: | 11:36:25 |
|
ציינתי שלא.לא היה לי אוטו בשנה השנייה מתטך רצף של 3 שנים ביטוחיות.לפני כן היה לי ברצף 35 שנה.שליתי גם מסמכים והן ידעו שהשנה השנייה חסרה.וקבלתי מחיר ונעשה חוזה התקשרות.בתום.לב מהצד שלי.
עכשיו אחרי שיהוי של 4 חודשים שולחים לי מייל שמ1.7.22 הביטוח יתבטל.
מה פשר השיהוי הארוך?
למה שתהיה הפרה של חוזה התקשרות לכאורה?
למה לדןגמא שלא יגידו בואי תוסיפי כסף על הביטוח הקיים? למה לבטל חד צדדים? אודה לכם על.תשובות?מפורטות ומנומקות משפטית.תודה מכל ה❤ |
|
|
| 22/6/2022 13:55 |
זוהר |
חוסר עבר ביטוחי כשנה,חברת.הביטוח קיבלה את.כל.המסמכים ממני,ובכל זאת עשתה לי ביטוח רכב בתעריף שהסכמנו 2 הצדדים | | מחבר: | זוהר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/06/2022 | | שעה: | 13:55:00 |
| עכשיו אחרי 4 חודשים,קבלתי הודעה למייל,שבגלל.חוסר עבר ביטוחי כשנה.הפוליסה שלי תבוטל.מ1.7.22
זה חוקי? זה לא הפרת חוזה?
מה הסעיף בחוק שעומד לזכותי,ואיך להתמודד בעניין מבחינה משפטית?ולך נאה להודות
) נ.ב אני בעלת רכב עשרות.שנים עם עבר ביטוחי ברצף.כדי לקבל.הנחה צריך 3 שנים ברצף.היה לי 3 שנים לאחור,ושנה לאחור.השנה האמצעית היתה חסרה.הביטוח ידע.כי שלחתי מסמכים ובכל זאת עשה לי ביטוח עם ההנחה של רצף ביטוחי 3 שנים.
פתאום אחרי 4 חודשים מפרים חוזה לכאורה? בבקשה עזרתכם.תודה | |
|
|
|
| 22/6/2022 14:25 |
משה |
re:חוסר עבר ביטוחי כשנה,חברת.הביטוח קיבלה את.כל.המסמכים ממני,ובכל זאת עשתה לי ביטוח רכב בתעריף שהסכמנו 2 הצדדים | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/06/2022 | | שעה: | 14:25:10 |
| א. חברה לא חייבת לבטח אותך בביטוח מקיף או צד ג', וזכותה לבטל את הביטוח בכל עת בכפוף להודעה מראש כפי שעשו. גלשי לאתר חברת הביטוח, חפשי את פוליסות הביטוח (חובה ורכב רכוש לפי הצורך), וראי כמה זמן מראש הם מתחייבים ליידע אותך. עד כמה שזכור לי, ביטוח חובה הם חייבים לבטח. בדקי גם את הזה בפוליסת החובה אם רלוונטי.
ב. דברי איתם. אולי קרתה אי הבנה/טעות בזמן רכישת הביטוחים.
ג.המפקח על הביטוח במשרד האוצר מפקח על חברת הביטוח. פני אליו במקרה של בעיה וזכרי שוב, חברת הביטוח לא חייבת לבטח אותך, ולכן זה לא סיבה לתלונה. הודעה בפרק זמן קצר היא סיבה לתלונה. הטעיה בזמן רכישת הביטוחים היא סיבה לתלונה.
ד. אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|