חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס
מחבר:משה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:13/06/2022
שעה:13:50:51

א. תתרגל לשלוח פניות לחברות בכתב ועדיף במייל. אתה לא צריך לבזבז זמן בטלפון גם אם אתה חושב שזה נוח לך, כי מתברר שזה לא נוח לך.

ב. לדעתי, אם החלטת לחכות שעות בטלפון, החוב בחברת הסלולר הוא בעיה שלך, והם לא צריכים לקחת אחריות. לא היית צריך לחכות שעות בטלפון, והם מספקים מייל לביטול העסקה.

ג. נראה שבמועצה יוכלו לעזור לך ולהתערב אחרי שתפתח תלונה, אבל ליידע כללי, על מפעל הפיס מפקח מבקר המדינה. ראה כאן: https://www.mevaker.gov.il/he/Pages/default.aspx אם אתה פונה אליהם (או בתלונה למועצה), אני מציע לך להיות ענייני, לכתוב במסודר ועניינית כי לאנשים אין לפעמים סבלנות לקרוא הודעות לא מסודרות ולא ענייניות (ההודעה שלך כזו).

ד. הקייס היחיד!!! שלך כמו שאני רואה אותו הוא רק ביטול המנוי ומתי ביקשת אותו לראשונה, לכן אם אתה פונה למבקר (או למועצה), אני לא רואה סיבה להטריח אותו בנושאים אחרים כמו קרוב המשפחה, זמני השיחות וכדומה. לדעתי, תצטרך להוכיח למבקר (או למועצה) מתי ביקשת ביטול לראשונה, ולכן החשיבות של פניות בכתב. מייל לביטול יש להם והיית צריך להשתמש בו.

ה. אין לי קשר למועצה.
12/6/2022 18:20 יקיר לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס
13/6/2022 13:50 משה    re:לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס
20/6/2022 10:20 המועצה לצרכנות       re:re:לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס