חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס
מחבר:יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:12/06/2022
שעה:18:20:29

שלום רבב יש סיכסוך של כמה שנים ביני למפעל הפייס התחילו לא לתת לי שירות שנוח לי והחליטו לעשות לי חיים קשם זמני המתנה ארוכים מאוד ובילתי נסבל וקרוב משפחה שלי פנה עליהם לא הזכים לתת פקטים אישיים שלו כי לא רוצה שהישתמשו לרע אז רק הסביר את הכול ואמר שיסירו את החסימה בעמוד הפייסבוק אמרו שלא בא להם ולא רוצים אז החלטו לאיים עליי לקחו מימני את הזכות ליפנות למוקד השירות איימל ומוקד פלאפוני חשוב לי להגיד שלמוקד הפלאפוני אני לא יכול ליפנות מאחר ואין לי שיחות יותר עקב זמני המתנה ארוכים שהיהו בין שעתיים עד 4 שעות זמן המתנה נוצר חוב בחברת סלולר ומסרבים לקחת אחריות אמרו שלא מוכנים לתת לי שירות וביקשו שיותר אני לא הפנה עליהם לא באיימל ולא בפניות הציבור ולקחו כול זכות שיש לי גם להגיש בקשה לבטל אני לא יכול השמח לדעת מה ניתן לעשות ולמי ליפנות קרוב המשפחה שלי אמר שחושבים שזה אני זה שכתב להם איימל חוזר אבל הסביר להם שזה הוא אבל לא מוכנים לתת מענה כלל ואמרו שמעבירים ככה וכך לגורם המטפל שיטפל בי לא פירסמתי שום קבר רע על המפעל הפייס או משהו שקשור להגרלות השונות ואני אדם ישר לגמריי אמרתי ליפני שנה שאמת תיצא לאור וזהוו בסוף
12/6/2022 18:20 יקיר לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס
13/6/2022 13:50 משה    re:לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס
20/6/2022 10:20 המועצה לצרכנות       re:re:לקלו מימני את הזכות לקבל שירות ולבטל מנוי פייס