חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תלונה על אשת טורס
מחבר:אלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:03/06/2022
שעה:16:10:39

שלום
שמי אלי אנו זוג ,
כמה שבועות שאני מתכנן נופש בחג השבועות כצרכן נבון תמיד בודק משווה חוקר.עד מצאתי עסקה באתר של אשת טורס ועקבתי אחריה כמה שבועות.ביום רביעי ישבתי שעות ועוקב איך המחיר משתנה .
ביום חמישי 2.6.22 תפסתי במחיר טוב . עשיתי הזמנה בבוקר ביום חמישי היה אחרי שעה 8 בבוקר . אני ממתין לאישור קבלתי רק קבלה.
עובר כמה שעות ואף אחד לא מעדכן כלום .
כאשר טיסה ביום שישי לפנות בוקר . התקשרתי לאחר כמה שעות ואמרו שעדיין אין אישור על המלון אני חששתי שזה טיסה כי הטיסה של אל על הידועים בצרות שעושים לנוסעים .
התקשרתי שוב אמרו שאין אישור על המלון הציעו 2 מלונות אחרים אשר הם עובדים איתם במחיר מאוד יקר כאשר העסקה שלי היה 261 דולר לאדם

רצו עוד תוספת של 200 דולר לזוג סרבתי ונאלצתי לבטל את העסקה.
כאשר היה מבחר גדול של מלונות במחירים טובים ולא הציעו לי יש לי צלומי מסך ואת העסקה שאני רכשתי הם המשיכו כרגיל למכור.
טענו שאין את המלון הזה . אף בצעתי מספר שיחות יש הקלטה שבו הסוכן רצה לבצע את אותו עסקה והמלון שאני רכשתי למה מרמים ואומרים שאין מלון .

לדעתי הם ראו שרכשתי במחיר מוזל ורצו לבטל ולמכור את אותו עסקה במחיר כפול כדי להרוויח .
יש צלומי מסך על איך המחיר של אותו מלון משתנה מרגע לרגע .
אנחנו כל כך נפגענו אין לכם מושג. נותרנו עצובים תתכננו כמה שבועות לטוס .
הם אמרו שיחזירו את הכסף אבל זה לא מספק ממש רוצה לפתוח נגדם תביעה קטנה ולזכות על העצב העוגמת הנפש והצער שגרמו לנו .

אלי 053-7319826
3/6/2022 16:10 אלי תלונה על אשת טורס
7/6/2022 09:18 המועצה לצרכנות    re:תלונה על אשת טורס