חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

הטעייה
מחבר:אביב (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:30/05/2022
שעה:22:01:51

שלום,
בניסיון להתחבר לאינטרנט כשעברנו דירה דיברתי עם נציגת שירות שמכרה את החבילה, בד''כ חברות התקשורת משכירות נתב (ראוטר + מודם) וידאתי והסברתי לנציגה שאני לא מעוניין לשכור את הנתב כי יש לי ראוטר פרטי ושאני צריך רק מודם (זאת לאחר שהסברתי ווידאתי שהיא מבינה את ההבדל בין נתב = מודם+ ראוטר, למודם בלבד) לבסוף סוכם על חבילת אינטרנט ביתי, ספק + תשתית ומודם ב99 שקלים בחודש. כשהגיע טכנאי לחבר אותנו לאינטרנט אמר שאין לחברה רק מודם אלא נתב ושאם אני רוצה להתחבר לאינטרנט אני צריך לקחת את הנתב שלהם (הוא יכול לתת לי אותו אבל אצטרך לשלם דמי שיכרות חודשית) כי הראוטר שלי לא מספיק ( היה לי ידוע שהראוטר שלי לא מספיק ובגלל זה התקשרתי לוודא פעמיים שאני מקבל מודם ללא עלות חודשית). בשיחה עם נציגה נוספת כשהטכנאי היה בדירה אמרו שיבררו את העניין ושאם אכן יתברר שזה מה שהובטח אזוכה על דמי השכירות. בינתיים מעבירים אותי בין נציגים, חוזרים לא חוזרים לא בודקים את הפניה שלי, מחייבים אותי על דמי השכירות למרות שהובטח לי משהו אחד (שלא קיים, העיקר לסגור עסקה כנראה) וקיבלתי משהו אחר, מעבירים אותי לנציגי מכירות שאומרים לי שדמי השכירות "זה לא הרבה כסף" ושכדאי לי לקחת אותם.
גם כשאמרתי להם שאני לא מעוניין בנתב ושישלחו מישהו לקחת אותו ושיזכו אמרו שיחזרו אליי ומאז נעמלו עקבותיהם

אני לא יודע מה לעשות ולמי לפנות, אותם זה לא מעניין זה פשוט מלחמת התשה.

מה ניתן לעשות ?
30/5/2022 22:01 אביב הטעייה
31/5/2022 08:56 המועצה לצרכנות    re:הטעייה