| ![]() |
| ביטול עסקת ריהוט | ||
| מחבר: | נופר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 30/05/2022 | |
| שעה: | 14:14:04 | |
| שלום,
בתאריך 21/3/22 רכשתי מזנון ושולחן לסלון על פי הזמנה אישית- שינוי מידת מזנון והזמנה שולחן בייצור אישי על פי תמונה שהראתי לבעלת החנות. שילמתי מקדמה 1500₪. בתאריך 8/4/22 סופקה ההזמנה ובמהלך הרכבת ותליית המזנון הבחנתי שהמזנון לא הגיע במידה המבוקשת. בנוסף נמצא פגם בשולחן. במועד זה שילמתי את יתרת התשלום בסכום 2700₪. עדכנתי את בעלת החנות בנושא, לגבי השולחן החזרנו אותו לחנות בבקשה לתיקון הפגמים ובנוגע למזנון הוצע לנו פיצוי של מוצר נוסף. הסברנו שנחשוב על זה ושנחזיר תשובה. במהלך התקופה החזירו לנו את השולחן ועדיין עם פגמים. בתאריך 24/4/22 החזרתי את השולחן לחנות בבקשה לתיקון או קבלת חדש ובקשר למזנון ביקשתי לקבל את המידה שהזמנתי, בנושא זה נענתי בחיוב מצד בעלת החנות ושנצטרך להמתין לייצור המוצר כהזמנה חדשה. בקבלה מצוין שזמן האספקה הוא 21 ימים ( לא ימי עסקים) היום ה30/5/22, 37 ימים ממועד ההזמנה המוצרים עדיין לא סופקו בחזרה. בשבוע שעבר תיאמו איתנו שיגיעו לספק את המוצרים ב25/5/22 והמוביל לא הגיע, לא הודיע שלא מגיע ומבירור התברר שכלל לא היה מתוכנן להגיע אליי. תיאמנו שיגיע אליי היום ב30/5/22 ושוב לא הגיע. לטענתו אמר לי בשיחה שיודיע לי יום לפני אם יגיע או לא ובפועל לא אמר זאת!! האם בשלב זה אני רשאית לדרוש את כספי ולא לקבל את המוצרים? תודה, נופר | ||
| 30/5/2022 14:14 | נופר |
ביטול עסקת ריהוט |
| 30/5/2022 15:16 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקת ריהוט |