חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

עגלת שוק שנקנתה ברשת המשביר לצרכן , סניף לב כרמיאל
מחבר:חיה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:30/05/2022
שעה:12:52:41

ב1.4.22 קניתי עגלת שוק מותג ארקוסטיל בסניף המשביר לצרכן לב כרמיאל , עלתה לי 150 ש" ח
שילמתי בכרטיס אשראי ( הנני חברת מועדון ותיקה )
הספק בארץ של מותג ארקוסטיל הוא MARKETING MILLENUM
בעבר היתה לי עגלת שוק כזו והיא החזיקה מעמד מספר שנים טובות
לצערי כעבור 3 שימושים שק העגלה מבד ברזנט נקרע לי במהלך קנייה .
מאחר וקניתי ברשת " מכובדת " שנקראת המשביר לצרכן , ב28.4.2022 הגעתי לסניף המשביר עם העגלה , נאמר שהם יבדקו מול הספק , במקביל יצרתי קשר עם שרות הלקוחות של הספק אך לא קיבלתי שום פיתרון
נכון להיום העגלה נמצאת עדיין בסניף המשביר בכרמיאל באותו מצב שהבאתי אותה , היום בשיחת טלפון עם שרות לקוחות ארצי של המשביר לצרכן - נאמר לי שהספק לא מוכן לךהחליף לי את השק של העגלה , לטענתו " נגרם נזק חיצוני , משמע אני האשמה , בנוסף נאמר לי שהמשביר לא מוכן לתת לי זיכוי
כספי , אני החזרתי את המוצר לפני שמלאו חודש ימים לרכישה , בקיצור מה עושים , אני מתפרנסת מקיצבה עלובה של 2000 שח בחודש , מה ניתן לעשות ?אודה לתשובתכם , חיה
30/5/2022 12:52 חיה עגלת שוק שנקנתה ברשת המשביר לצרכן , סניף לב כרמיאל
30/5/2022 14:57 המועצה לצרכנות    re:עגלת שוק שנקנתה ברשת המשביר לצרכן , סניף לב כרמיאל
30/5/2022 16:21 חיה       re:re:עגלת שוק שנקנתה ברשת המשביר לצרכן , סניף לב כרמיאל
31/5/2022 08:42 המועצה לצרכנות          re:re:עגלת שוק שנקנתה ברשת המשביר לצרכן , סניף לב כרמיאל
30/5/2022 16:22 חיה       re:re:עגלת שוק שנקנתה ברשת המשביר לצרכן , סניף לב כרמיאל