| ![]() |
| חוק הטנכאים | ||
| מחבר: | אנונימי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/05/2022 | |
| שעה: | 14:55:58 | |
| מרכז לכם את כל הנתונים בפוסט אחד. היו צריכים לשלוח לי מחשב נייד בעקבות כך שלא היה ניתן לתקן את המחשב שלי. ביקשתי שיתאמו איתי שעה ולא שיקבעו שעה מול חברת השליחויות ואחרי זה יעדכנו אותי. למרות זאת הם קבעו קודם שעה מול חברת השליחויות ואז עדכנו אותי. לא יכולתי בשעה הזו. ביקשתי מקרובת משפחה שתמתין להם. אני לא זוכר אם הטווח שעות היה 8-11 או 8-12. על האריזה רשום 8-11. בשעה 09:07 קיבלתי הודעה שעקב תקלה המשלוח לא יגיע היום. אינני זוכר באיזו שעה ראיתי את ההודעה.
ביקשתי שיגיע בשעה מאוחרת יותר או שישלחו שליח אחר. לא הסכימו. ביקשתי ביום שישי, ענו שלא עובדים. אמרו לי יום ראשון 8-11. אמרתי להם שאני לא יכול וביקשתי אחרי 12. גם לא הסכימו. פניתי לחברת מחשבים ואמרתי להם שכל הסיפור הזה לא יתכן (גם ככה החברת מחשבים עברה את הימים שבהם הייתי אמור לקבל את המחשב החדש בהתאם להסכם שלנו). באותו היום שבו היה צריך להגיע המשלוח, החברת מחשבים שלחה לי ב-14:17 שהמשלוח יגיע אלי עד השעה 19:00. המשלוח הגיע בסמוך לשעה 18:00 (לדעתי כמה דקות לפני). נוסף לכל, השליח החליט מסיבה שלא ברורה לי לפתוח את הקופסה. מי שקיבלה את המשלוח לא יודעת להגיד האם המדבקה שמובדקת על האריזה היתה פתוחה לפני שהשליח הגיע או שהשליח פתח ולכן אינני יכול האם מדובר במחשב חדש שנשלח כמו שסיכמנו או באיזה מחשב מחודש. אלה הדברים היותר קריטיים. היו עוד כמה דברים. מה מגיע לי על פי חוק? נ.ב. אם אתם מנתקים שיחות (פעמיים השיחה התנתנקה) ו/או לא עונים בכלל, למה אתם מאפשרים להתקשר? שתי שיחות של עשקים ומשהו דקות התנתקו. שיחה שלישית של מעל שעה ועשרים דקות לא נענתנה עד שהתייאשתי. | ||
| 29/5/2022 14:55 | אנונימי |
חוק הטנכאים |
| 29/5/2022 16:38 | המועצה לצרכנות |
re:חוק הטנכאים |
| 30/5/2022 11:00 | אנונימי |
re:re:חוק הטנכאים |
| 30/5/2022 14:45 | המועצה לצרכנות |
re:re:חוק הטנכאים |
| 30/5/2022 15:21 | אנונימי |
re:re:re:חוק הטנכאים |
| 31/5/2022 08:19 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:חוק הטנכאים |