| ![]() |
| ספאם והצעות לא הולמות | ||
| מחבר: | טליה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 27/05/2022 | |
| שעה: | 15:13:53 | |
| שמח מאד לעזרתכם,
לאחרונה המייל שלו מופץ בקרב ספקים שונים שמעבירים הדרכות בתחום המיניות. המיילים גורמים לי אי נוחות רבה ונוגדים מאד את השקפת עולמי אורח חיי כאשה דתיה. אציין ואדגיש שמעולם לא נרשמתי לשום דיוור או כנס מהספקים הנ"ל ואף השם המופיע במיילים האלה אינו שמי אלא שם דומה (טל גרין בעוד אני טליה-כהנא גורן). כשפניתי לספקים להבין מהיכןצקיבלו את הפרטים שלי טענו שקיבלו את כתובת המייל שלי מספקית מסויימת בתחום. פניתי אליה באופן אישי בכתב על מנת לבקש הסרה ממאגר הכתובות שהיא מפיצה אך היא סירבה והכחישה קשר ואחריות. בבקשת ההסרה הדיגיטלית שביצעת מאחד המיילים נכתב מראש השם שלה כמקור רשימת התפוצה וכן הספקים האחרים אמרו לי שקיבלו ממנה את הכתובות. אני חוששת לפרטיותי שכן היא ממשיכה להפיץ את הכתובת שלי ופוגעת ביכולת שלי להשתמש במייל לצרכים אישיים ולצרכי עבודה שכן אני מקבלת בעצימות גבוהה מיילים עם כותרות לא הולמות כגון - נקודות עונג בנרתיק מסע להקות בעירום מה דעתכם על דייט סקסי איתי? 7 נקודות העונג הנשי ועוד... אני חשה חוסר נוחות רבה ואף מרגישה מוטרדת. הסברתי זאת אך היא ממשיכה להתעלם מבקשותי להסרת הכתובת מכלל הרשימות והסירה את המייל שלי מהמאגר הפרטי שלה בלבד. אני פונה גם אליכם לבדוק האם יש דרך לטפל במצב המישורים נוספים ולהשיב לי את השימוש החופשי כתובת המייל שמשמשת אותי למעלה מעשור מבלי חשש לקבל הצעות שגורמות לי למצוקה וחוסר נוחות. תודה רבה, טליה | ||
| 27/5/2022 15:13 | טליה |
ספאם והצעות לא הולמות |
| 29/5/2022 09:17 | המועצה לצרכנות |
re:ספאם והצעות לא הולמות |