| מחבר: | עירית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 25/05/2022 |
| שעה: | 23:52:45 |
|
שלום רב, אבקש לשתף מקרה שהיה לי באחת מחנויות של רשת מוכרת ולקבל את עזרתכם. ניגשתי לקופה לשלם על פריט מסוים, ברשותי היה שובר של BUYME ולאחר שמסרתי למוכרת את המספר היא חייבה את כל הסכום, כשביקשתי ממנה לחייב רק חלק מהסכום היא טענה שלא ניתן לחייב רק חלק מהסכום ושפעם הבאה צריך לההגיד לה לפני. לא ניתנה לי אפילו הזדמנות לבקש ממנה לחלק את הסכום מכיוון שהיא ישר חייבה. לשאלתי מדוע לא ניתן לחייב רק חלק מסכום העסקה
בשובר וחלק באמצעי אחר, נעניתי בתשובה "ככה לימדו אותי בהדרכה שלנו ואני לא צריכה לשאול אותך לפני כמה לחייב"- אני מבקשת לחדד שבסניף אחר של אותה רשת שילמתי באותה דרך וביקשתי לשלם רק חלק מהסכום וכך היה. תגובת המוכרת הייתה תגובה לא הולמת ואף תוקפנית וזאת ליד לקוחות שעמדו בתור לקופה. לבסוף ביקשתי שתבטל את העסקה, גם הביטול נעשה בדרך כזאת שהמוכרת "חטפה" את הטלפון האישי ממני כדי לקחת את מספר כרטיס. כל ההתנהלות שלה הייתה משפילה וממש לא נעימה לי. לאחר שהיא ביצעה את העסקה פעם נוספת היא פשוט זרקה לי את השקית ליד, ושוב ליד כל הלקוחות שעמדו בתור לקופה. אני פונה אליכם כי לא ניתן להשיג את השירות לקוחות של הרשת בשום דרך שהיא, מבדיקה באינטרנט נראה שיש מס' תלונות לא קטנות על אותה רשת. אני מבקשת את עזרתכם בנושא הזה, גם על כך שהחיוב בשובר BUYME לא נעשה לפי בקשתי וגם על היחס המשפיל שקיבלתי באותו סניף. תודה מראש. |
|
|