| ![]() |
| ביטול עסקת רכישת 3 כרטיסי טיסה | ||
| מחבר: | מוטי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 18/05/2022 | |
| שעה: | 12:27:56 | |
| שלום, רכשתי 3 כרטיסי טיסה מתל אביב להמבורג לחודש אוגוסט, מ"טל תעופה" הנציגה בישראל של חברת התעופה TAL AIR.
יום לאחר שקיבלתי את כרטיסי הטיסה מטל תעופה, הגישה חברת התעופה TAL AIR בקשה לבית משפט בהמבורג להגנה מפני נושים, הודיעה על הפסקת פעילותה ומאתר חברת התעופה וכמו כן מאתר חברת TUS במטוסה אמורה הייתה להתבצע הטיסה, "נעלמה" הטיסה שהזמנתי.בתשובה לפנייתי נמסר לי על ידי נציגת טל תעופה שנודע להם על הפסקת פעילות חברת התעופה באותו יום בו קיבלתי את כרטיסי הטיסה אך לאחר שכבר נמסרו לי הכרטיסים. "טל תעופה" דוחה את בקשתי להחזר הסכום ששולם בהעברה בנקאית, למרות חוק הגנת הצרכן המקנה לי זכות לקבל חזרה את הסכום תוך 14 יום מביצוע העסקה וללא כל סיבה.לטענת החברה גם אם בסופו של דבר היא תחזיר את הכסף היא תחייב אותי בדמי ביטול למרות שחברת התעופה הודיעה על חדלות פירעון והטיסה "נעלמה" מהאתרים של חברת התעופה וממפעילת הטיסה.כלומר, לא מיוזמתי בוטלה העסקה. ברגע זה קיבלתי תשובה לפנייתי הנוספת לטל תעופה ובין היתר נכתב: "אין בסמכותי לאשר החזר או להורות להנה"ח שלנו לבצע החזר מבלי שחברת התעופה הודיעה לנו רשמית שהטיסה הרלוונטית בוטלה או על הפסקת פעילות כללית" מה עמדתכם והמלצתכם כולל לעניין דמי הביטול והצעדים שעלי לנקוט? בתודה מראש, מוטי | ||
| 18/5/2022 12:27 | מוטי |
ביטול עסקת רכישת 3 כרטיסי טיסה |
| 19/5/2022 10:04 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקת רכישת 3 כרטיסי טיסה |
| 30/5/2022 13:14 | מוטי |
re:re:ביטול עסקת רכישת 3 כרטיסי טיסה |
| 30/5/2022 15:11 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקת רכישת 3 כרטיסי טיסה |
| 30/5/2022 15:27 | מוטי |
re:re:re:ביטול עסקת רכישת 3 כרטיסי טיסה |
| 31/5/2022 08:18 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:ביטול עסקת רכישת 3 כרטיסי טיסה |