| מחבר: | פלוני (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/05/2022 |
| שעה: | 09:45:31 |
|
אגב, לפי מה שזכור לי גם שאלתי את הנציגה איתה דיברתי האם הם שולחים הודעה לפני שההטבה עומדת לפוג (אני נוהג לשאול זאת על כל הטבה שאני מקבל) והיא השיבה בחיוב. אין לי דרך להוכיח את זה כי לצערי בטעות מחקתי את כל הקלטות השיחות שלי. ביקשתי מהחברה שתשלח לי את ההקלטה, אבל ככל הנראה היא לא תעשה את זה אם בהקלטה נאמר משהו נגדה.
לכן אני שואל מה החוק אומר לגבי זה. על פי סעיף 13א לחוק הגנת הצרכן אני מסיק שהצדק איתי.
עמדתכם בנושא. |
|
|
| 16/5/2022 08:52 |
פלוני |
עדכון בנוגע לסיום הטבה | | מחבר: | פלוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 16/05/2022 | | שעה: | 08:52:18 |
| אהלן,
חברת תקשורת מסוימת הביאה לי הטבה למשך 4 חודשים, ולאחריהם המחיר הוקפץ.
האם לקראת סיום ההטבה הם חייבים לשלוח לי הודעה על כך שעומדת להיגמר? | |
|
|
|
|
|
|
|
| 18/5/2022 09:45 |
פלוני |
re:re:עדכון בנוגע לסיום הטבה | | מחבר: | פלוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 18/05/2022 | | שעה: | 09:45:31 |
| אגב, לפי מה שזכור לי גם שאלתי את הנציגה איתה דיברתי האם הם שולחים הודעה לפני שההטבה עומדת לפוג (אני נוהג לשאול זאת על כל הטבה שאני מקבל) והיא השיבה בחיוב. אין לי דרך להוכיח את זה כי לצערי בטעות מחקתי את כל הקלטות השיחות שלי. ביקשתי מהחברה שתשלח לי את ההקלטה, אבל ככל הנראה היא לא תעשה את זה אם בהקלטה נאמר משהו נגדה.
לכן אני שואל מה החוק אומר לגבי זה. על פי סעיף 13א לחוק הגנת הצרכן אני מסיק שהצדק איתי.
עמדתכם בנושא. | |
|
|
|
| 19/5/2022 09:33 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:עדכון בנוגע לסיום הטבה | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/05/2022 | | שעה: | 09:33:00 |
| | מדברי הנציגה עולה חשש להטעיה על טיב השירות, כמו גם חשש להפרת הוראות הסעיף שאוזכר. הגש תלונה באתרנו וננסה לעזור, כמו גם אצל הרגולטור, משרד התקשורת. | |
|
|
|
| 19/5/2022 18:50 |
פלוני |
re:re:re:עדכון בנוגע לסיום הטבה | | מחבר: | פלוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/05/2022 | | שעה: | 18:50:57 |
| למועצה, למען הסר ספק אני מבקש שתשיבו לי רק על השאלה הבאה: האם חברה מחויבת לעדכן לקוח בסיום תקופת הטבה שניתנה לו (לתקופה של מספר חודשים)? השאלה היא שאלה כללית ומתייחסת גם למצב בו החברה הודיעה מראש ללקוח כי בסיום ההטבה המחיר יעלה, זאת כמובן במועד מתן ההטבה.
תודה | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26/5/2022 11:39 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:עדכון בנוגע לסיום הטבה | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2022 | | שעה: | 11:39:06 |
| למועצה, למען הסר ספק אני מבקש שתשיבו לי רק על השאלה הבאה: האם חברה מחויבת לעדכן לקוח בסיום תקופת הטבה שניתנה לו (לתקופה של מספר חודשים)? השאלה היא שאלה כללית ומתייחסת גם למצב בו החברה הודיעה מראש ללקוח כי בסיום ההטבה המחיר יעלה, זאת כמובן במועד מתן ההטבה.
בהינתן ומדובר בהטבה שניתנה למספר חודשים ובהינתן ומדובר בעסקה לתקופה בלתי מסוימת (במקרה הזה, למתן שירותי תקשורת), הרי שבאי עדכון הלקוח על סיום תקופת ההטבה יש חשש כבד להפרה של סעיפים 13א(א) ו-13א(ב) לחוק הגנת הצרכן.
כמו כן, נבקש לשאול באיזו חברת סלולר מדובר? על מנת שנבדוק גם ברישיון הספציפי של החברה. | |
|
|
|
| 26/5/2022 16:57 |
פלוני |
re:re:re:re:עדכון בנוגע לסיום הטבה | | מחבר: | פלוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2022 | | שעה: | 16:57:13 |
| מדובר ביס+ (כבלים), לא חברת סלולר.
יש טעם להמתין עוד לפני שאשלח להם הודעה רשמית בנושא בפניות הציבור שלהם? (מזכיר שבוואטסאפ וגם בטלפון הם סירבו לזכות אותי) | |
|
|
|
|
|
| 20/5/2022 12:48 |
משה |
re:עדכון בנוגע לסיום הטבה | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/05/2022 | | שעה: | 12:48:58 |
| לדעתי לא:
(ד) הוראות סעיף קטן (ג)(1) לא יחולו על –
(2) עסקה כאמור בפסקאות (2) או (3) שבהגדרה "עסקה לתקופה קצובה", ובלבד שהתקיימו כל אלה:
(ב) ניתנה לצרכן, בתקופת ההודעה, הודעה בהתאם להוראות סעיף קטן (ב), ובלבד שההודעה ניתנה בכתב ופורטו בה תנאי העסקה; ואולם ***לא תהיה חובה לתת הודעה כאמור, אם מועד סיום העסקה או ההתחייבות חל לא יאוחר מארבעה חודשים ממועד ההתקשרות בעסקה***. | |
|
|
|