חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אחריות על מוצר
מחבר:אושר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/05/2022
שעה:23:38:37

שלום רב, קניתי טלפון עם אחריות לשנה מחברה מוכרת.
במהלך השימוש בטלפון חוויתי עם המטען של המכשיר מספר ניתוקים ללא סיבה נראית לעין פשוט מפסיק לעבוד. הבעיה היא לחלוטין במטען כי ניסיתי להטעין טלפון אחר והוא לא עבד וניסיתי להטעין את הטלפון עם מטען אחר והוא אכן הטעין.ככה קרה כ4 פעמים בשנה האחרונה, במשך יומיים-שלושה לא מטעין כלל ולאחר מכן המטען חוזר לעבוד רגיל ללא בעיות.
פניתי לחברת האחריות והם טענו שחרף הטענה הזו אני אהיה חייב לשלוח את המטען יחד עם הטלפון למעבדה (תהליך של כשבועיים עד שהטלפון יחזור)
אבל אם ברצוני להחליף את המטען למטען חדש ללא בדיקת מעבדה אאלץ לוותר על האחריות שנותרה לי. בקשתי לחכות לקראת סיום האחריות ואז להחליף את המטען ללא שליחת הטלפון למעבדה.
בעוד כ20 יום תקופת האחריות נגמרת ובקשתי להחליף מטען ולוותר על האחריות שנותרה, בתחילה דברתי עם נציג שאמר שישלח שליח לאסוף את המטען ולהביא לי חדש.
כשהשליח הגיע הוא טען שהוא הגיע רק לאיסוף המכשיר ולא הגיע עם מטען חדש.
התקשרתי לנציג ושאלתי לפשר הדברים ונאמר לי שבוצע שינוי בנהלים והנציג שדיבר איתי עד לפני פחות משבוע היה חדש ואין יותר אופציה להחלפת מטען ללא בדיקת מעבדה של הטלפון.
שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות בנדון.
לא נשמע לי סביר שבגלל בעיה במטען אצטרך להיות בלי טלפון במשך שבועיים בלי הצעות לטלפון חלופי בזמן הזה, בייחוד שנאמר לי במפורשות שהדבר אפשרי על ידי 2 נציגים שונים ונראה שהחברה מנסה להתנער מטיפול בבעיה בפעם הראשונה בתור איום של ביטול תקופת האחריות במקרה של החלפה ובשנית נסיון לטרטר את הצרכן שבועיים ללא טלפון כדיי שימנע מתיקון
אציין שעלות המטען הוא כ400 שקלים
16/5/2022 23:38 אושר אחריות על מוצר
17/5/2022 10:12 משה    re:אחריות על מוצר
18/5/2022 11:38 המועצה לצרכנות       re:re:אחריות על מוצר