חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

טיול מאורגן לחו"ל שתכניתו שהתפרסמה באתר וביום הרישום לטיול לא בוצעה במלואה
מחבר:אל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/05/2022
שעה:16:54:48

רכשתי טיול מאורגן לחו"ל עם תכנית שכללה את כל הכניסות לאטרקציות שבהן הייתי מעוניינת כולל כניסה למוזיאון מיוחד שלא בכל החברות הציעו אותו בתכניתן- וזו אחת הסיבות העיקריות שבחרתי בחברה זו.(מחיר הטיול בהשוואה לחברות אחרות היה יקר יותר אבל בחרתי בכל זאת בחברה הזו בגלל שכל הכניסות לאתרים ובמיוחד למוזיאון המיוחד היו כלולות במחיר. יש לציין שרשימת האתרים שנבקר בם היתה כתובה בתכנית ומחירי הכניסה לאתרים היו כלולים במחיר הטיול. לצערי בשניים מהאתרים העיקריים והמיוחדים והיקרים שבטיול לא ביקרנו. ביניהם גם במוזיאון המיוחד שבגלל שהיה כלול בתכנית של חברה זו בחרתי בה.האתר הראשון שלא ביקרנו בו היה סגור זמנית ונתנו לנו משהו חילופי (אין לההאשים את החברה בכך שהאתר נסגר זמנית ונתנו חלופה מקובלת)). לעומת זו הסיבה שלא יכולנו לבקר במוזיאון המיוחד היתה שהחברה לא הצליחה לרכוש כרטיסי כניסה למוזיאון.השאלה היא: איך חברה גדולה ומוכרת מרשה לעצמה לשווק את הטיול עם הבטחה כתובה בתכנית הטיול , ובע"פ בזמן הרישום,שיהיה ביקור במוזיאון הזה כשבכלל לא היו בידי החברה כרטיסים??????אני נרשמתי לטיול כשבועיים לפני תאריך היציאה, כך שהחברה כבר ידעה שאין בידיה כרטיסים.פניתי לחברה בבקשה להחזיר לפחות את מחיר הכרטיס שלא היה ולא מומש (כ 45 אירו)נאמר לי שהנושא ייבדק ,ומאז אף אחד לא חזר אלי ובמשך חודש ואין סוף שיחות עם המוקדנים ושרות לקוחות שמבטיחים שיעבירו את הפנייה לגברת שקיבלה את התלונה והיא היחידה שיכולה לתת לי תשובה - וכלום.כל פעם נאמר לי שהפנייה הועברה אליה אף אחד לא חוזר עם תשובה.(כמובן שיש לי תיעוד של כל השיחות ושמות כל המוקדנים שענו)

שאלתי: האם זכותי לדרוש מהחברה פיצוי את סכום הכרטיס כניסה שהיה מגולם במחיר הטיול (כ 45 אירו) ועל עגמת הנפש שנגרמה לי בגלל שלא התקיים הביקור המובטח במוזיאון המיוחד שבגללו בחרתי בטיול בחברה זו?
(זה מוזיאון יחידי בעולם שנפתח רק בפברואר 2022 וזוכה לביקורות מהוללות ולביקוש רב)שלא לדבר על הזלזול שלאחר אין סוף פניות טלפונית אף אחד לא חוזר אלי.(כל הפניות אליהם מתועדות)
15/5/2022 16:54 אל טיול מאורגן לחו"ל שתכניתו שהתפרסמה באתר וביום הרישום לטיול לא בוצעה במלואה
16/5/2022 13:30 המועצה לצרכנות    re:טיול מאורגן לחו''ל שתכניתו שהתפרסמה באתר וביום הרישום לטיול לא בוצעה במלואה