חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חברת ksp - מחשב לא הגיע בזמן, החברה טוענת שביטול העסקה כרוך בתשלום ומאז לא עונה
מחבר:תו (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:12/05/2022
שעה:12:13:21

שלום,
הזמנתי שלשום מחשב מksp בהזמנה מהירה, היה אמור להגיע אתמול. השליח התקשר אלי 5 דקות לפני שהגיע אך לא שמתי לב. חזרתי אליו לאחר 5 דקות והוא אמר שהיא כבר אצלי. הייתי במרחק 10 דקות, השליח לא הסכים לבוא לאיפה שהייתי או לחכות לי.
לא ניתן להשיג את ksp בטלפון. ניסיתי לפנות אתמול לשירות הלקוחות שלהם בווצאפ. הם ענו היום וכתבו שלא יכולים להבטיח מתי יגיע, ושאלו באופן כללי אם נוח לי לקבל את המחשב בשעות הבוקר או הערב (טווח רחב של שעות). אני לא יכולה לחכות בבית כל יום עד שהמחשב יגיע. ביקשתי לבטל את העסקה והם אמרו שאצטרך לשלם דמי ביטול. מאז לא חוזרים אלי (כמה שעות).
האם יש משהו שאוכל לעשות על מנת לבטל את העסקה ללא תשלום?
תודה מראש
12/5/2022 12:13 תו חברת ksp - מחשב לא הגיע בזמן, החברה טוענת שביטול העסקה כרוך בתשלום ומאז לא עונה
12/5/2022 12:29 משה    re:חברת ksp - מחשב לא הגיע בזמן, החברה טוענת שביטול העסקה כרוך בתשלום ומאז לא עונה
12/5/2022 12:40 תו       re:re:חברת ksp - מחשב לא הגיע בזמן, החברה טוענת שביטול העסקה כרוך בתשלום ומאז לא עונה
12/5/2022 13:28 משה          re:re:חברת ksp - מחשב לא הגיע בזמן, החברה טוענת שביטול העסקה כרוך בתשלום ומאז לא עונה
15/5/2022 08:26 המועצה לצרכנות             re:re:re:חברת ksp - מחשב לא הגיע בזמן, החברה טוענת שביטול העסקה כרוך בתשלום ומאז לא עונה