| מחבר: | דן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/05/2022 |
| שעה: | 20:18:16 |
|
תודה,
א. צריך להגיש בקשה בכתב לבעל העסק -או שמספיק תיעוד המייל ששלחתי אליהם?
חשוב לי לציין,במייל טענתי:
" מדיניות ההחזרה שמופיעה באתר של החנות היא:
"לקבל החזר כספי מלא בתוך 14 יום, כל עוד המוצר במצב חדש ובאריזתו המקורית."
הנעליים במצב חדש ובאריזתם המקורית
לא מצויין שמדיניות ההחזרה לא תקפה במקרה של שימוש. "
הם ענו :
"מדניות הרשת בנושא החלפה רשומה בצורה מסודרת בהערות למטה בחשבונית הרכישה שקיבלת באת הרכישה , וגם באתר שלנו ,"
לא השבתי להם *שוב* שבדיעבד ראיתי שעל החשבונית מופיע שמבקרה של שימוש אי אפשר להחליף אך באתר ובחנות כתוב אחרת. - כי חששתי שהם יכולים לשנות את מה שכתוב באתר ואז לא יהיה לי הוכחה.
האם למרות זאת אני יכל להגיש כך תלונה?
ב.ממה שאני מבין, אם התלונה שלי תתקבל אהיה זכאי ל*זיכוי בחנות* בלבד או אולי גם להחזר כספי? - על עגמת הנפש :)
תודה רבה למועצה - אתם עושים עבודת קודש! |
|
|
| 11/5/2022 07:44 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:עזרה ברכישת נעליים | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 11/05/2022 | | שעה: | 07:44:48 |
| יש כאן הבדל בין הכתוב בחנות לבין החשבונית, מה שמעלה לכדי חשש על פניו, להטעיה, בעצם אי הגדרת "מצב חדש". הרי הם היו צריכים לציין מהו אותו "מצב חדש" מבלי להשאיר ספקות. אפשר לנסות לתקוף דרך החרך הזה (אם נשים בצד רגע את התקנות, שלא מצדדות בך, ונלך לאור המדיניות שהם קבעו ולכאורה מיטיבה עמך).
הגש תלונה באתרנו וננסה לעזור.
| |
|
|
|
| 11/5/2022 20:18 |
דן |
re:re:re:re:re:עזרה ברכישת נעליים | | מחבר: | דן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 11/05/2022 | | שעה: | 20:18:16 |
| תודה,
א. צריך להגיש בקשה בכתב לבעל העסק -או שמספיק תיעוד המייל ששלחתי אליהם?
חשוב לי לציין,במייל טענתי:
" מדיניות ההחזרה שמופיעה באתר של החנות היא:
"לקבל החזר כספי מלא בתוך 14 יום, כל עוד המוצר במצב חדש ובאריזתו המקורית."
הנעליים במצב חדש ובאריזתם המקורית
לא מצויין שמדיניות ההחזרה לא תקפה במקרה של שימוש. "
הם ענו :
"מדניות הרשת בנושא החלפה רשומה בצורה מסודרת בהערות למטה בחשבונית הרכישה שקיבלת באת הרכישה , וגם באתר שלנו ,"
לא השבתי להם *שוב* שבדיעבד ראיתי שעל החשבונית מופיע שמבקרה של שימוש אי אפשר להחליף אך באתר ובחנות כתוב אחרת. - כי חששתי שהם יכולים לשנות את מה שכתוב באתר ואז לא יהיה לי הוכחה.
האם למרות זאת אני יכל להגיש כך תלונה?
ב.ממה שאני מבין, אם התלונה שלי תתקבל אהיה זכאי ל*זיכוי בחנות* בלבד או אולי גם להחזר כספי? - על עגמת הנפש :)
תודה רבה למועצה - אתם עושים עבודת קודש! | |
|
|
|
| 12/5/2022 14:22 |
דן |
re:re:re:re:re:עזרה ברכישת נעליים | | מחבר: | דן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/05/2022 | | שעה: | 14:22:52 |
| שלום למועצה.
אפשר להתעלם מהשרשור הקודם.
לפי המלצתכם הגשתי פנייה באתר מספר 950193
נ.ב נימקתי שם אולי גם למה אני כן עומד ב14 יום ביטול למרות שהגעתי ביום ה15 - ההחלטה נתונה לכם.
מקווה לשמוע מכם במהרה.
תודה | |
|
|
|
| 12/6/2022 16:41 |
דן |
re:re:re:re:re:עזרה ברכישת נעליים | | מחבר: | דן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/06/2022 | | שעה: | 16:41:43 |
| שלום בהמשך למקרה זה ולפנייה שפתחתי (950193)
לפני כשלשה/ארבעה שבועות קבלתי מכם מייל (מטלי או מירי - לא זוכר אולי טועה)
לאחר התכבתות קצרה התבקשתי לשלוח את המלצת המועצה בשרשור זה - ושלחתי.
בשבוע שעבר שלחתי מייל (לאותו שרשור) איך המועצה פועלת בנוגע למקרה זה - אך לא נעניתי.
מבקש לדעת איך המועצה מטפלת במקרה זה. האם פניתם לבית העסק? האם קבלתם מענה מהם?
תודה | |
|
|
|
| 16/6/2022 13:19 |
דן |
re:re:re:re:re:re:עזרה ברכישת נעליים | | מחבר: | דן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 16/06/2022 | | שעה: | 13:19:40 |
| ניסיתי לפני כמה ימים מנסה שוב =
שלום בהמשך למקרה זה ולפנייה שפתחתי (950193)
בשבוע שעבר שלחתי מייל (לאותו שרשור) איך המועצה פועלת בנוגע למקרה זה - אך לא נעניתי.
תודה | |
|
|
|
|
|
| 16/6/2022 13:19 |
דן |
re:re:re:re:re:עזרה ברכישת נעליים | | מחבר: | דן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 16/06/2022 | | שעה: | 13:19:48 |
| ניסיתי לפני כמה ימים מנסה שוב =
שלום בהמשך למקרה זה ולפנייה שפתחתי (950193)
תודה | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23/7/2022 21:06 |
דן |
re:re:re:re:re:re:re:re:re:עזרה ברכישת נעליים | | מחבר: | דן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/07/2022 | | שעה: | 21:06:23 |
| נכון. מנהלת פניות הציבור שוחחה עימי.
לצערי הפסדתי במקרה זה למרות ההמלצה שלכם.
המנהלת טוענת ש"מצב חדש" זהה ל" לא נעשה בו שימוש" ואין כאן שום הטעיה ( למרות שבחשבונית כתוב "אפשר חהחליף אם המוצר במצב וחדש ולא נעשה בו שימוש " - הוסיפו שלא נעשה בו שימוש - בשונה ממה שמפורסם באתר החברה ובחנות " במצב חדש " הפסדתי את הכסף
| |
|
|
|