חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תכשיט פגום.
מחבר:ירדנה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:03/05/2022
שעה:18:51:00

שלום רב. לפני 4 חודשים קניתי עגילי זהב במחיר של 2000 שח. בעת הקנייה ציינתי בפני המוכרת שאני מחפשת עגיל עם סגירה חזקה מכיוון שאיבדתי את העגילים הקודמים לי בגלל סוגר שנפתח. הקנייה נעשתה ביום שישי. למחרת היום העגיל נפל אבל מצאתי אותו. ביום שני ניגשתי לחנות וביקשתי להחזיר את העגיל כי אינו עומד בתנאים שהגדרתי מלכתחילה וביקשתי לקבל החזר כספי. המוכרת טענה שלא ניתן לבטל את העסקה מכיוון שעבר יותר מ-48 שעות. האפשרות היחידה שניתנה לי היא זיכוי או החלפה במוצר אחר. מכיוון שהייתי חייבת עגילים חדשים, פניתי לחפש מהמלאי של החנות והעגילים היחידים שהתאימו היו עגילים במחיר של 6000 שח. מכיוון שלא הייתה לי ברירה ( זה או להחליף בתכשיט שאני לא צריכה ועדיין לחפש עגילים במקום אחר או לקנות את העגילים היקרים).הנחתי שהמחיר הגבוה מעיד על איכות המוצר וקניתי את העגילים היקרים. כעבור כמה ימים לאחר מכן הסוגר של אחד העגילים נשבר. שוב פניתי אל החנות והפעם הם תיקנו את העגיל אבל כעבור כ-3 חודשים הוא שןב נשבר. אני מבקשת לדעת האם יש לי זכות חוקית לדרוש ביטול עסקה והחזר כספי כי במצב הנוכחי אני צופה תקלות מהסוג הזה גם בעתיד ובטח לאחר תקופת האחריות. תודה.
3/5/2022 18:51 ירדנה תכשיט פגום.
4/5/2022 07:42 המועצה לצרכנות    re:תכשיט פגום.