| מחבר: | נטליה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/04/2022 |
| שעה: | 08:58:10 |
|
שלום רב,
לפני כמעט שנתיים הזמנו קבלן לשפץ ריצפה בשני חדרי השינה בדירה. לפני השיפוץ התייעצנו עם הקבלן האם כדאי לעשות הדבקה על הריצוף הקיים או לפרק את הריצוף הישן ולהדביק חדש. מאחר שהרצפה הייתה ממש עקומה עם בור באמצע החדר ואריחים שכבר "רקדו" עם כל לחיצה עליהם, הקבלן המליץ לפרק הכל ולעשות הכל מחדש. זה מה שעשינו. שילמנו במזומן ולא קיבלנו קבלה עבור השירות. כשביקשתי ממנו קבלה הוא אמר שאז אצטרך לשלם את המע"מ. אז החלטנו לשלם "בשחור". יש לי בטלפון כל ההתכתבות אתו כולל התמונות. הוא נתן אחריות לשנה.
אחרי 3 חודשים שמתי לב שהרובה מתפורר, יצרתי אתו קשר. הוא אמר שצריך לתקן איפה שהתפורר וזהו. הוא בא, תיקן את הרובה. אבל לאחר חודש- חודשיים הרובה שוב התפורר, התייעצתי בפורום של השיפוצניקים והם אמרו שהבעיה לא ברובה אלא בהדבקה עצמה- בגלל שהאריחים לא דבוקים טוב, הם רוקדים וזזים ולכן הרובה מתפורר. ואז הבנתי והתחלתי ממש לעבור וללחוץ על כל אריח וכן שומעים ומרגישים שיש חלל מתחתיהם. שוב דיברתי עם הקבלן ושלחתי סרטונים. הוא טוען שהבניין זז ושאם נרצה יוכל לבוא לתקן את הרובה בתשלום מוזל. אני רוצה לתבוע אותו, אבל לפני כן שיבוא שמאי או איש מקצוע ויבדוק זאת. אני רוצה שיהיה לי מסמך מאיש מקצוע על איכות העבודה ואם נדרש תיקון או החלפה וריצוף של כל הרצפה מחדש. מה עלי לעשות קודם? למי לפנות?
תודה רבה |
|
|