חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אחריות על מיטה
מחבר:ציפורה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/04/2022
שעה:12:33:48

שלום רב,

רכשנו לפני מספר חודשים מיטת נוער עץ מלא שלישיה בסכום של 3500 ש"ח עם אחריות לשנה,
פחות מחודש לאחר הקניה נשברה רגל המיטה, נראה כי היתה עשויה מחומר שאינו איכותי מאחר והיו בה מספר סדקים לפני שנשברה לגמרי (לפני השימוש לא שמנו לב לסדקים).

מיד פנינו לחנות שרכשנו בה את המיטה ונשלח אלינו נציג מטעמה אשר ביצע תיקון שלא החזיק מעמד אפילו יום , פנינו חזרה לחנות והם אמרו שיחליפו לנו את החלק השבור במיטה , לקח לחנות שלושה שבועות!!!! עד ששלחה לנו נציג שיקח את ראש המיטה למפעל ע"מ שיתקנו או יחליפו את החלק השבור מאז עברו כבר ארבעה שבועות ועדין לא קיבלנו את החלק החדש,
המיטה כבר קרוב לחודשים שבורה ולא ניתנת לשימוש וילדי נאלצים לישון על מזרונים דבר שמסב לנוחוסר נוחות ועגמת נפש רבה.

1.
מה ניתן לעשות במצב זה ?
2.
אני מעונינת לבטל את הקניה, האם זה אפשרי?(מאחר וכ"כ מהר המיטה נשברה זה מעמיד לי בספק את איכות המוצר וכן רמת השירות של החנות שכבר קרוב לחודשים המיטה שבורה ועדין איני יודעת האם ומתי נקבל את החלק החדש , כשאני פונה במייל לחנות אין מענה וכשמתקשרת או שאין מענה או שעונים לי שהכל בסדר ועוד כמה ימים יגיע החלק החדש וכך היה גם כל אותם שבועות שחיכיתי לנציג מטעם החברה שיגיע)
5/4/2022 12:33 ציפורה אחריות על מיטה
5/4/2022 16:56 המועצה לצרכנות    re:אחריות על מיטה